de protecție solară și un zâmbet
Știu că ar fi trebuit să fie “vara de îngrijire a pielii”, dar toată săptămâna trecută a fost mai mult ca “vacanța de vară de îngrijire minimă a pielii”, haha!

Atât de diferit decât ultima noastră călătorie pentru a verifica familia din Hawaii. Mi-am luat toate produsele mele preferate de îngrijire a pielii la acel moment și le-am pus în aceste borcane mici de eșantion pe care le-am primit de la Nordstrom. Apoi am etichetat cu meticulozitate fiecare borcan și am ținut-o cu regimul meu de îngrijire a pielii obișnuite cu mai multe trepte.

PUBLICITATE

Îngrijirea pielii, de data aceasta am adus doar șervețele de îndepărtare a machiajului (pe care am ajuns să nu folosesc într-adevăr pentru că am purtat atât de puțin machiaj), spălarea feței, protecția solară și hidratant și mi-am luat șansele ca dacă aș fi de gând să obțin un cos prost Sau ceva, aș face-o fie cu ea când am ajuns acasă, sau aș lua ceva de la o farmacie. De asemenea, am oprit temporar după rutina mea anti-îmbătrânire.

A fost ciudat ciudat să nu aibă toate acele borcane mici cu mine, pentru că întotdeauna le aduc în călătorii, dar după o săptămână fără clopotele de îngrijire a pielii și fluierele, cerul nu cădea! În mod evident, acest concept de lumină de călătorie mi-a suflat mintea ciudată, după cum puteți spune.

Iată produsele de piele pe care le-am adus și cum au lucrat pentru mine …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Tula purificator de curățare facială

Marca de îngrijire a pielii Tula pune probiotice (cum ar fi bacteriile bune din burtă!) În toate produsele lor și mi-a plăcut cu adevărat să folosesc și să-mi purifică curățarea facială cu mine … deși nu am idee dacă probioticele au nimic de-a face cu cum Ei bine, funcționează. Mirosește puțin ca castraveți și mi-a păstrat pielea curată și clară fără să o îndepărteze.

Elephant beat Umbra tinte de apărare fizică zilnic SPF 30

Am vorbit despre acest produs de protecție solid colorat înainte și finisajul strălucitor superb. Este bine pentru fiecare zi sau vacy.

Caudalie Vinoperfect Cremă de reînnoire peste noapte

Acest lucru este foarte gros, bogat și puțin pe partea grea pentru Humid Hawaii, dar mi-a ținut pielea hidratată când am început să o poartă peste noapte, iar aparatul de aer condiționat a alergat, care mi-a uscat pielea la începutul călătoriei.

NEUTORINA PURE ȘI GRATUIT BABLURE

Inițial a primit acest lucru pentru coywolf și a folosit-o pe ea, dar El Hub și mi-a plăcut atât de mult încât am folosit-o și pe noi înșine. Este o protecție solară minerală groasă, blândă cu oxid de zinc și durează ceva timp să se frece, dar nu m-am gândit deloc pentru că mi-a fost într-adevăr cu adevărat protejarea pielii și a fost cel mai rezistent la apă de protecție solară pe care am avut-o. Mai bine decât copiii coppertone.

Malie Hotel Toaletă

Sunt de obicei destul de pretențios despre hotelurile de toaletă, dar am fost despre produsele Malie de la Ko’olina. Erau în totalitate.

Malie este un brand local de lux de lux din Kauai și adaugă aloe organice la produsele lor. Am folosit șamponul de mango nectar, balsam, cremă de corp și săpun de lux și le-au iubit pe toate.

Au mirosit ca un mango proaspăt și mi-au făcut pielea și părul moale și minunat hidratat. În plus, produsele nu s-au simțit grele sau lipicioase deloc.

Bunica mea filipina mea a vrut să lase sticlele și să aducă o grămadă de acasă de la călătorie, dar din moment ce erau lichide, trebuiau să meargă în geanta mea de lichide Ziploc, care a fost deja umplute, așa că Yadda, Yadda, Yadda … eu didn’t bring any of them home.

PUBLICITATE

They also have a bunch of other scents that I want to try next!

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.