Sahara lui Tom Ford Noir Eau de Parfum
Un altul mi-a luat o vreme să-mi dau seama! Nu puteam loc unde aș fi luat-o pe noul său Sahara Noir de la Tom Ford, cu toate acestea, însă, Basset Hound-Ian simțul mirosului lovit în …

Masa catolică la miezul nopții în ajunul Crăciunului. (Prima dată când am folosit-o, El Hub a spus: “Tu mirosul ca biserica”)

PUBLICITATE

FO REALS!

Fincencens (Bună ziua, de trei faimi de cadouri), o rășină deșertă, domină mirosul, precum și în timpul masa de miezul nopții, există o parte a serviciului în care au vărsat o tămâie cu exact. la fel. Notă.

Am fost curios de parfumul de la început, totuși nu eram sigur că mi-a plăcut. Este destul de greu, precum și picant (îmi spun și note puternice ale lui Cluve). De fapt, deși este facturat ca un parfum de femei, cred că ar putea fi folosit rapid de un tip.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Dar cu atât mai mult timp am petrecut cu ea, cu cât m-am îndrăgostit mai adânc. Este tipul de cald, precum și reconfortant, precum și nu-mi pot aminti vreodată folosind ceva mai degrabă ca înainte.

“Tom Ford oferă noul său parfum influențat de secret, precum și de vârful Orientului Mijlociu. Evocând frumusețea nemulțumită a pământului, Sahara Noir este Oda lui Tom Ford la puterea încântătoare a unuia dintre cele mai prețioase ingrediente ale pământului: tămâie, o rășină deșertă valoroasă “.

– Neimanmarcus.com.

PUBLICITATE

Cel mai bun dintre toate, nu îmi oferă o durere de cap, care apare uneori cu alte mirosuri grele și picante.

Dacă jurați cu lumină, feminin, parfumuri florale, cel mai probabil nu vă va aprinde terminarea (dar merită un miros pentru a vă satisface curiozitatea). Desigur, dacă vă place foarte mult de mirosuri profunde, bogate unisex cu rășină grea, precum și note de aromă, inspectați-o.

O sticlă de 1,7 uncii de Sahara Noir costă o perioadă de 150 de dolari. Este oferit acum la magazinele Neiman Marcus, precum și Neimanmarcs.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published.