ca mine roua, de Laura Geller Beauty
Nu pot să aștept mâine!

Sâmbătă trebuie să se grăbească și să înceapă deja de când mă duc la Ulta să se joace cu machiaj.

PUBLICITATE

Atât de entuziasmat, atât de încântat!

Bunul meu prieten Marisol, precum și am o dată de prânz / machiaj. În primul rând, mergem la mâncarea solului, că locația Puerto Rican am menționat (trebuie să-mi iau jetoanele de plante prăjite!), Apoi la Ulta după aceea.

Cu siguranta voi inspecta lucrurile noi ale lui Laura Geller. Am încercat doar câteva lucruri – unele ochi de copt, precum și aceste noi ca mine de copie hidratantă raioane de buze – cu toate acestea îmi place tot ce am încercat. Lucrurile ei îmi amintește de Lorac, care este un lucru minunat de a fi amintit, știți? Este la fel de bine ca și elegant, cu o glamour suficientă.

PUBLICITATE

Dacă aveți buze uscate ca mine, este posibil să doriți să încercați ca roua ca mine. Sunt ușor, precum și lumină în pigment, totuși nu sunt lumină deloc în umiditate.

“O metodă suculentă pentru a vă place buzele! Infuzat cu vitamina E, cum ar fi rouă, oferă o formulă ultra-hidratantă, condiționată cu o textura extravagantă de balsam. culoarea strălucitoare utilizează confortabil – niciodată uscat sau lipicios! Acest stick de chubby practic nu are nevoie niciodată de ascuțire, precum și este perfect pentru atingerea touch-up-urilor. ”
– Ulta.com.

Acestea sunt oferite acum pentru 16 dolari fiecare în șase nuanțe – Lychee Glace, Cooler de pepene verde, coacăz purpuriu, fructe de dragon Sorbet, Glaze de Cranberry, precum și Freeze Plum – la magazinele Ulta, precum și online.

Din stânga: coacăz purpurie, Lychee Glace, precum și înghețarea de prune

Purple coastă
Lychee Glace.
Înghețarea prunelor.
Swatches din stânga: coacăz violet, Lychee Glace, precum și înghețarea de prune
O! Nu pot să aștept, nu pot aștepta, nu pot să aștept …

Leave a Reply

Your email address will not be published.