Clinique Chubby Stick în Lots O’ Latte (și Da, îmi place o cafea mică cu laptele meu, ha ha ha!)
Seria de machiaj de machiaj de 10 minute prezintă unele dintre * cel mai bun * machiaj pentru pielea rapidă (dar senzațională!), Ochi, obraji și buze.

Îți promit … Nu prea iubesc loturile clinicice o “latte ($ 18.50) Crema Shadow Stick, pentru că este numit după o băutură de cafea, deși ar putea avea un pic pentru a termina cu ea.

Clinique loturi o “latte pe capacele mele – și asta e! De asemenea, Clinique destul de ușor de căptușeală pe liniile mele de lasare și noul Mac Curling Mascara pe genele mele.
În cea mai mare parte, îmi place să port acest taupe de aur neutru neutru, deoarece îmi face ca capacele mele să strălucească cu o frumoasă lucioasă luminoasă.

PUBLICITATE

În cazul în care Fuller Fudge este umbra mea cremă de clintique pentru capacele sultry și fumoase, atunci loturile latte este cea pe care o port pentru lustruit și profesional. Ca și cu Fuller Fudge, când îl glisați direct pe capace, apoi îl amestecați rapid cu degetul sau cu o perie pufoasă, ca un 217, apoi adăugați liner și rimel, machiajul de ochi se face.

Cred că funcționează complet și pentru nopțile mari. Adăugați doar genele false și o buză strălucitoare. Notă laterală: Puteți să o purtați destul de mult cu orice ruj cald sau uimitor la alegere, care este un alt bonus suplimentar.

Swatch Out pentru acest braț NC42!

Momentul rar când nu arăt ca o femeie care tocmai a renunțat la ruj în toaletă …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Pleoapele mele sunt uscate, iar când am purta o mulțime de latte, primesc aproximativ opt ore de uzură cu umbra încet decolorau pe parcursul zilei. Va dispărea puțin în creasta mea, dar sunt bine cu asta, deoarece, deși devine puțin decolorat, nu pare să mă prostească. În plus, îmi place cum chiar mult mai luminos capacul meu arată ca ziua continuă. Dacă capacurile tale sunt uleioase, se fixează cu o umbră de ochi pulberi pentru ao menține din mișcare. Mac Satin Taupe arată minunată cu ea, la fel ca și marourile de aur de la quad-ul meu zdrobi, estée lauder sfidă nud.

S-ar putea să fi descoperit că am vorbit mult despre Clinique Machiaj mult în ultima vreme. Acest lucru se datorează faptului că, practic, mă simt ca și cum am descoperit o comoară îngropată, trove de machiaj teribil pentru aspectul Quickie de 10 minute, care a fost acolo, dar nu am înțeles niciodată puterea produselor până acum!

Există atât de numeroase branduri acolo care au venit în spațiul de machiaj minim, în urma tuturor celor “Instagram Much-Ness” în ultimii ani, cu branduri cum ar fi farmecul de plimbare și Nudeștix, punând focalizarea ferm pe produsele dezvoltate pentru a vă ajuta să obțineți Fața voastră vopsea repede, creând în același timp un aspect lustruit. Clinique este O.G., totuși.

Puteți găsi loturi O’Latte la Clinique în linia permanentă, unde este de 18,50 dolari un stick.

PUBLICITATE

Serios, alerga și ia-o. E frumos!

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.