Sunteți pregătit timp de 14 zile de răpire roșie? Rămâi reglat pe măsură ce verificăm roșu? Rujuri, garnituri de buze, precum și glosses zilnic pe metoda noastră? Valentine’s.

Nu există absolut nimic Timid sau Coy despre un roșu aprins, portocaliu, în special unul care este opac, precum și Matte ca Tom Ford Cristiano. Cred că are un pic de vibrație vintage, da? Ca și Betty Draper ar fi fost nebun dificil pe acest Lippie înapoi în această zi.

Am observat că rujurile roșii portocale, în special cele mată, cum ar fi Cristiano, arată vibrante suplimentare atunci când le purtați cu un albastru albastru sau de sus. Nu îmi coordonez întotdeauna machiajul, precum și îmbrăcămintea mea, cu toate acestea, dacă este implicată o declarație puternică, orantă roșie, o să iau o rochie sau o cămașă albastră când mă îmbrac în dimineața.

PUBLICITATE

Cred că este că totul teoria culorilor … albastru, precum și portocaliu se află pe laturile opuse ale roții de culoare, așa că se gândesc la culori complementare. Poate că de aceea un roșu cald Orangey, precum și un albastru mare doar funcționează în totalitate.

PUBLICITATE

Îmi place de asemenea să împerecheze buzele roșii calde, cum ar fi acestea cu fard de bronze și / sau de plecare, pe care îl folosesc în topul pic. Cred că cei doi merg cu adevărat împreună, cum ar fi culorile într-un apus de soare.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.