putem vorbi sub-ochi concealer pentru o secundă?

Bineînțeles că putem. De aceea suntem muguri. Înțelegi obsesia mea cu tot cercul întunecat Thang, și asta e una dintre cele mai multe motive pe care ți-l inima.

PUBLICITATE

Deci, în mod normal, amestec de sub-ochi de ochi cu degetele mele pentru că mă simt ca și cum corpul meu se încălzește produsul un tad, făcându-l puțin mult mai ușor să lucrezi în pielea mea. În plus, mi se pare, de ce să folosești o altă perie dacă nu trebuie să fiu lăsată cu o altă perie pentru a curăța?

Apoi am venit peste baston …

Omule, acest lucru este rece! Practic, este un burete non-latex, deci nu este exact o perie, pe care o puteți folosi pentru a aplica și a amesteca concealer, fundație sau orice produse de cremă pe care le purtați pe fața sau corpul.

Doar umeziți-l cu apă și bucurați-vă să extindeți magic (Ooh!). Apoi utilizați buretele umezite pentru a vă aplica machiajul.

Având în vedere că am început să o folosesc pentru a-mi amesteca concealerul sub ochi, am văzut o diferență substanțială în aspectul final.

Tot ceea ce fac este să amestec un mic Mac Pro Longwear de îmbrăcăminte cu Mac Careblends Uleiuri vitale pe spatele mâinii mele (un truc am învățat de la Mac Pro Artist Louise Z), dați amestecul sub ochii mei și amestecați-l cu o umezeală Beautyblerder.

PUBLICITATE

Când am terminat, jură pielea sub ochii mei, arată mai fină decât atunci când îmi folosesc degetele. Sună-mi un credincios de Beautyblerder!

Ați încercat încă, și dacă da, ce credeți? Sunt disponibile la Sephora Magazine și Sephora.com pentru 20 de dolari.

Ei vând, de asemenea, o curățire a Beautybleblender pentru 18 dolari, dar nu sunt exact vândut pe asta … încă folosesc bunul meu de lavandă a lui Dr. Bronner’s, și pare să funcționeze bine.

Leave a Reply

Your email address will not be published.