#makupgoals – pentru a face ochii mei arata atat de mare ca chiar natura bun-naturat, cu ochii cu ochii cu ochi de anime incep sa vorbeasca sa vorbea nebun … cu gelos, desigur!

Turbo Glittery Rainbow Pegasus: “Ai văzut ochii lui Karen astăzi? Gurl, nici măcar nu știu. Îmi plac ochii mari, dar ei sunt uriași.

Chici Kitty bomboane de bumbac: “Știu, bine! Adică, unde coboară, făcându-și ochii să pară mai mari decât ai noastră? Suntem personaje anime profesionale, pentru că plângând cu voce tare! Ar trebui să freacăm dominam că Doe-Eyed Sh * t! ”

PUBLICITATE

Haha! Nebunie…

Este adevărat, totuși.

Făcându-mi ochii să se uite cât mai mare posibil este una dintre prioritățile mele de machiaj de top, pentru că mă simt ca și cum mă uit pe Skunkier, mai tânăr (cel puțin asta este ideea) și, în general, mai alertă și trează când ochii mei apar mai mari.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Este o iluzie, desigur, dar iluziile pot fi răcoroase, iar acesta este ușor de creat.

Iată cinci lucruri pe care le puteți face pe cont propriu (sau împreună) pentru a vă face ochii să pară mai mari.

1. “BD-uri” linia superioară a apei

Chanel Stylo Yeuux Eyeliner impermeabil în 88 Noir intens
Întinde-ți linia de apă superioară prin plasarea unui eyeliner întunecat de-a lungul bazei și între, genele, cunoscute și sub numele de “Thidlining”, face ca linia să pară mai groasă, care pare să se ridice, să lumineze și să-ți mări ochii.

Cheia este de a ajunge într-adevăr acolo cu liner (impermeabilul funcționează cel mai bine pentru mine) cât mai aproape posibil de baza genelor. Doar conduceți-l de-a lungul liniilor superioare de apă, intră într-adevăr între genele de la rădăcini și repetați până când sunteți mulțumit de linia.

2. Curățați-vă genele

Dacă genele voastre stau în mod natural sau puncte ușor în jos, ar putea arunca o umbră ușoară sub ochi, ceea ce le poate face să arate un pic mai mic (genele mele fac asta!). Dacă vă se întâmplă acest lucru, furați Curler preferat al pisicii dvs. preferate.

Dar, în mod serios, cu ochiuri ridicate, nu aruncați aceeași umbră enervantă sub ochii voștri și atrag atenția, în sus și departe!

Ansamblurile curbate pot apărea, de asemenea, de a se plia pe ei înșiși, ceea ce poate face ca liniile dvs. să pară mai groase, ceea ce sporește și întregul efect “strâns”.

3. Aplicați Mascara la genele de sus și de jos

Prin întunecarea, îngroșarea și prelungirea genelor, în special genele curbate, rimelul vă poate face, de asemenea, ochii să pară mai mari.

Pentru a maximiza cu adevărat efectul cu ochii de doe, căutați o rimel care prelungește și se îngroațează, mai ales la rădăcini și îl aplică atât la genele superioare cât și cele inferioare.

4. Liniați linia de apă mai mică cu o ecluză albă sau bej

Creioanele cromagrafice Mac
Ok, așa că ți-ai îngroșat linia de bară și ți-ai întins genele – acum ce? Ei bine, apucați un ochi albă sau bej, și liniați linia de apă mai mică cu ea.

Da, aceasta este o altă iluzie, dar funcționează! Linia liniei de apă inferioară cu liner alb sau bej face ca albii ochilor tăi (cunoscuți ca sclera) să arate că se extind sub linia de bord inferior, creând o iluzie a unui spațiu mai alb, care apoi face ca ochii să arate mai mare.

NOTĂ: Dacă ați împlinit linia superioară a barei cu ochiul negru în pasul unu, o parte din eyeliner s-ar fi transferat în jos pe linii de apă și de apă. Doar în caz (și pentru că nu doriți ca garnitura dvs. albă / bej să se amestece cu negru și să se transforme într-un gri funky, murdar), ați putea dori să rulați ușor un tip Q de-a lungul liniilor de apă mai mici pentru a le curăța.

Practic, doriți ca linia de bord inferior să arate cât mai luminos posibil.

5. Evidențiați colțurile interioare ale ochilor dvs. și chiar sub osul de frunte

Aproape gata!

Acum, apucați o strălucire de strălucire sau o fard de bej, care merge bine cu tonul pielii și un pat și îl amestecați în colțurile interioare ale ochilor tăi și chiar sub osul frunții. În acest fel, după cum se reflectă lumina de pe ochi în aceste zone, zona dvs. interioară a ochiului arată mai strălucitoare, iar arcadele dvs. de frunte sunt mai mari, ambele contribuie la ochii care arată mai largă, mai mare, mai strălucitoare și ridicată.

Iată câteva dintre primele mele ponturi pentru produsele de deschidere a ochilor …

Pentru etanșare – Chanel Eyeliner impermeabil în 88 Noir intens. Asigurați-vă că ați ascuți-vă creionul în prealabil pentru a ajunge cu adevărat între acele rădăcini!

Pentru Curling Lash – Shu Uemura Lash Curler. O veche de așteptare și cea mai bună din jur.

Pentru Mascara-Ing – Primer negru Primer Black, Chanel Le Volum de Chanel, Paul & Joe Mascara și Mac Extended Play GigaBlack Lash.

Pentru căruia linia de apă inferioară – Mac Eye Kohl în creionul cromagrafic fascinant și Mac.

Pentru evidențierea – Mac Shroom și Mac Ricepaper. Perfectul pielii strălucitoare din Opal este prea mare.

PUBLICITATE

Care sunt sfaturile și trucurile dvs. preferate pentru a vă face ochii mai mari? Mintea de gândire doresc să știe.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.