MayBelline Culoare Elixir by Color Sensational
Ooh! Atât de strălucitoare …

Ceva primitiv kicks ori de câte ori văd radiatul oglinzii de elixir de culoare Maybelline prin luciu senzațional de culoare senzațională (8,99 dolari) pe buzele mele.

PUBLICITATE

Întrebarea dacă am gene returnate dintr-o femeie de peșteră care se gândea mult mai mult la colectarea unor roci strălucitoare, precum și privirea în râuri strălucitoare decât strângerea de bastoane uscate pentru terminarea cartierului (inelul Bo).

Poate.

Acestea au fost luate în considerare că toamna anului 2013, totuși acest lucru este timpul meu preferat al anului pentru acest tip de strălucire. Formula non-lipicios de greutate medie durează aproximativ două ore pe buzele mele, precum și de lustre ca un lac.

Um … aroma, precum și mirosul? Cred că sunt un tad neobișnuit, cum ar fi Jasmine, precum și parfumul de ceai gri, dacă asta face orice tip de sens. Nu mă deranjează. E doar puțin … ciudat.

Din stânga: 015 Mandarin Rapture, 02 Scarlet semnăture, precum și 095 Essence Blush

“Experimentați culoarea saturată de buze, îngrijirea balsamului senzual, precum și buza lustruită radiată de la Maybelline New York Culoare Elixir prin senzațional de culoare. Smoothing-ul special ANGORA CLEAN oferă o aplicație lustruită, uniformă, precum și senzația de netezire la buze. Formula de balsam perfuzată, cu pigmenți de culoare pură, frunze buzele senzație de moale cu amortizare. ”
– Ulta.com.

020 Signature-Scarlet
095 esența roșie

015 Mandarin Rapture
Există 20 de nuanțe oferite acum (8,99 dolari fiecare) la farmacii, Ulta, precum și online.

PUBLICITATE

Cel mai probabil nu ar conduce la cinci ritualuri diferite ajută în jurul regiunii Marin să le urmărească, cu toate acestea, dacă aș fi în starea de spirit pentru un plan de buget impuls de frumusețe Cumpărați, Eh, aș scădea unul în coșul meu, împreună cu a sac de arahide M & M, cu siguranță.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.