vă rog mama dvs. pentru a pune urechi feline violet pe tine, precum și apoi le purtați 24/7. ?

Și chiar aici este ceea ce se întâmplă atunci când vă uitați la mama ta picându-i afacerea cu tot timpul, precum și descoperiți că există o înțelegere cu cabina de pictură la BBQ-ul preșcolar, lol!

PUBLICITATE

Acesta a fost ultimul weekend. Connor nu a vrut nimic de-a face cu el la început, însă El Hub a spus: “Vrei să poarte machiaj la fel ca mama?” La fel de bine, ochii ei s-au lărgit cu uimire, precum și cu o viteză maximă la cabină. Apoi a refuzat să părăsească BBQ-ul până când era rândul ei să-i facă față.

Vedeți gradientul subtil albastru în jurul aripilor fluturelor? Am privit în interiorul afacerii cu kit-ul pictorului, precum și ea a avut o cutie răcoroasă de blocuri vibrante dungate numită Paradise Machiaj AQ Prisma BlendSet. Este printr-o linie pro machiaj numită Mehron. Ei fac o mare machiaj vibrantă pentru pictura corporală, precum și interpreți.

Blocurile dungate arată ca bare de săpun, precum și fiecare are o combinație diferită de culori. Puteți umezi un curat cu apă, rulați-l de-a lungul unuia dintre blocuri, precum și curățați-l pe piele pentru un gradient imediat.

După aceste uscate, rămân puse, totuși sunt simple de spălat cu apă.

De asemenea, puteți obține blocurile individual pentru 16.95 dolari fiecare … Cred că voi comanda unul sau doi pentru Halloween, astfel încât să pot picta connor să se potrivească cu costumul ei fluture.

N-am pictat niciodată un fluture pe o ființă umană înainte, totuși nu poate fi nici un fel de mai greu decât să merg pe o felină pe o lesa.

PUBLICITATE

Ați făcut vreodată vreun tip de afacere teatrală cu pictura sau arta corpului?

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.