Permiteți-mi să vă rog lumea.
Salutări din țara fără pantaloni.

Nu, nu stau aici la biroul meu cu bumul meu agățat. Purtau aceste cărți minunate pe care nu le pot crede că tocmai am aflat. Sunt numiți ciorapi de pulover periat și sunt de un brand numit Hue.

PUBLICITATE

În mod normal, sunt 15 dolari, dar le-am luat înapoi pe Black vineri pentru 9.99 dolari fiecare. De asemenea, totuși, sunt în vânzare ideal acum pe site-ul Web al lui Macy pentru $ 10.50.

Acestea sunt minunate! Sunt cei mai calzi, o mulțime de ciorapi confortabile în toată țara și sunt foarte groase. Când vă alunecați în ele, este aproape ca și cum ați purta un pulover de cașmir pe picioare și pradă.

Crezi că te vei supraîncălzi, nu? Nu. Mă simt perfect toastic când port aceste ciorapi, așa că nu vei fi umflat.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Acum, bineînțeles … Nu purt doar ciorapi singuri, așa că nu, nu mă plimb cu ciorapi, ha ha! În mod normal, port o rochie pe partea de sus, apoi un pulover și le împerechezând cu cizmele mele Khaki Fergie. (Pe care încă mai iubesc! Au avut loc de ani de zile eșarfă și un strat de iarnă.

Ceea ce nici wintertime calcar nu arata ca …
Acordat, aici, în California de Nord, în timp ce se îngheață (~ 30 de grade), iernile sunt relativ ușoare în comparație cu Midwest și nord-est, unde aveți bandă de zăpadă și snowbank-uri, iar temperaturile se încadrează cu mult sub îngheț. Nu știu dacă aș putea să mă descurc purtând doar aceste ciorapi într-un loc cu vremea extremă de iertare, dar poate dacă trăiești într-un loc așa, ai putea să-l poarte pe pantalonii tăi pentru un strat suplimentar de căldură sau să poți dubla pe ele, ceea ce aș face probabil, lol!

Viața visului fără pantaloni
Cred că sunt minunați. Ei își mențin atenția pe tot parcursul zilei, așa că nu se slăbesc și te țin în … Vreau să spun, nu la fel de intens ca spanxul sau nimic, dar simt un efect moderat de cârnați-y, pe care îl apreciez .

Super drăguț cu cizme de căprioară maro

Fyi, a fost un minut având în vedere că am purtat ciorapi și mi-a trebuit să-mi dau seama care este partea din față, pentru că nu există nici o etichetă.

Notă: partea în care vedeți o singură cusătură care merge în mijloc? Asta e frontul, iar spatele are aceste două se pare că sorta cupă obrajii capului. Deci, dacă ajungeți să obțineți aceste lucruri, permiteți-mi să vă ajut! Așa le puneți pe ei.

Le-am luat în toate cele trei culori – negru, maro și gri – și le iubesc în bucăți!

PUBLICITATE

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

P.S. delighted new Year!!!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.