Rockin “lumea mea în acest moment
Ok, ridică-te acum ideal.

Asta e. Ieșiți din scaun. Ridicați-vă și faceți griji că pradă puțin, pentru că odată ce apăsați pe Play pe oricare dintre aceste cântece Jess Glynne – luați-vă alegerea, oricine! – Veți fi influențați și mutați și tremurați în mai puțin de cinci secunde.

PUBLICITATE

Sunt de la școala de gândire că muzica are puterea de a seta tonul zilei dvs. și dacă doriți să fiți energizați, inspirat și gata să aveți o zi uimitoare, alegeți oricare dintre aceste cântece.

Sunt gata pentru asta.

M-am împiedicat pe Jess Glynne și imediat a căzut în dragoste …

Desigur, reacția mea ar fi putut fi influențată de o grămadă endorfină, în timp ce mă conduci din sala de gimnastică cu câteva nopți în urmă și ascultând radioul când am auzit primul meu cântec Jess: Ține mâna mea. Mă simțeam atât de bine după ce am intrat printr-un antrenament teribil pe un producător de vânătoare într-o perioadă de timp de rupere, așa că am fost loopy, iar când am auzit-o, am început să dansez ca un maniac.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Dacă ați văzut pe cineva care și-a fluturat brațele ca ea era în Clubul DA în timp ce conducea bulevardul de Sud Novato, o noapte într-o mazda gri 3, Fyi, Jess Glynne se întâmpla în mașina aceea.

Nu știu multe despre ea, dar știu că are o haină uimitoare (mă doresc să-mi îmbrățișez fetița interioară interioară) și o încântare pentru purtarea căutării frumoase și îndrăznețe (din care știți că sunt un fan).

Permiteți-mi să vă îndrept în direcția câtorva dintre melodiile mele favorite până acum …

În primul rând, acest cântec. Dacă aș putea să-mi împachetez spiritul, cel mai adânc nucleu interior, într-un cântec pop, ar fi cântecul. Acesta este modul în care simt când simt cel mai bun lucru.

Animalul meu spiritual, într-un cântec pop

S-ar putea sau nu ar fi putut să-mi iau ca un copil prima dată când mi-a plăcut videoclipul, care este despre copiii adoptivi și legăturile iubirii și îngrijirea între două persoane. Mi-a atins cu adevărat.

* Sniffs *

Orice, omule … Îmbrățișează absolut că sunt un cliche acum, pentru că totul mă face să plâng și sunt bine cu asta.

Oh, și ultima melodie mă face să vreau să-mi adun banda împreună și să schimb lumea.

PUBLICITATE

Da, omule, Jess Glynne. Ea e minunată!

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.