Becca să fie o paletă de față de lumină în “Mediu la întuneric” (există și una numită “lumină la mediu”) pe fața și obrajii
Dacă vorbim despre o paletă de la Becca, invariabil o voi compara cu Chrissy Teigan, pentru că este cea mai bună pe care a făcut-o vreodată Becca. Chiar și după un an, încă mai merg “La naiba, e bine!” De fiecare dată când am deschis-o.

Deci, întrebarea cu care am confruntat-o ​​(haha) astăzi este: “Noul Becca este un palets de lumină care lovește paleta lui Chrissy la bordură?”

PUBLICITATE

Hei, telefoanele vă pot face să arătați ca o pisică acum, așa că lucrurile străine s-au întâmplat. ?

Becca este o paletă de față (46 de dolari, două versiuni – lumină la mediu și mediu până la întuneric)

Cu cele două palete de lumină, Becca introduce o nouă formulă de pulbere pe linia lor. Se presupune că pulberile sări de lumină și blur pori ca ambienții de clepsidră … și ei fac!

E minunat, nu?

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ei nu sunt exact dupe. Pulberile ambientale sunt mai fine și cred că fac o muncă mai bună în ansamblu, dar asta nu trebuie să ia nimic de la acestea.

“Introducerea următoarei generații de strălucire. Această paletă are o pulbere de filtru strălucitoare, o pulbere de netezire a pielii, în patru finisaje diferite dezvoltate pentru a blur, lumina, conturul și a adăuga o culoare de culoare radiantă. Microfina, pigmenții luminescenți Difuzați lumina pentru a înmuia aspectul pielii și a pigmenților estompați chiar textura pielii, astfel încât lumina să se retragă mult mai ușoară. Nuanțele luminoase cu aer, construibile luminează, estompează și definesc încet tenul pentru a crea o strălucire naturală, fără efort fără efort. Spre deosebire de pulberi grele, Formula de absorbție a uleiului Returnează și seturi fără a întrerupe machiajul, făcându-l idealul dvs. 3 pm-pick-me-up într-o paletă. ”

– sephora.com.

Mediu până la întuneric (sus) și lumină la mediu (partea de jos)
De fapt, dacă nu ar fi fost pentru un singur lucru, aș fi proclama dragostea mea nedorită pentru ei. Îmi place chiar și modul în care arată din exterior (aurul de trandafir este frumos!), Dar Dang Selectarea umbrelor, totuși!

Fetele din mijloc ca mine primesc capătul scurt al bățului. Paleta “Lumina to Medium” este prea ușoară pentru mine (sunt un NC42 în Mac), în timp ce “Mediul la întuneric” este un smidgen prea întunecat.

Pentru puterile care sunt, de ce nu ați făcut o versiune medie dedicată?! Acestea fiind spuse, pot obține mediu la întuneric pentru a lucra pentru mine, dar numai dacă folosesc aplicația Sheerest și fac o cantitate enervantă de bomboane.

Dacă nuanțele funcționează pentru dvs. și aveți o piele uscată sau cu pielea uscată, sunteți în noroc, iar pulberile vor face ceea ce se așteaptă. Pielea ta va arăta fără efort, satin și plajă cu o atingere de strălucire. Foarte, foarte Becca.

Pe de altă parte, dacă aveți pielea grasă și doriți să mați complet totul în jos, bine … veți fi mult mai strălucitor decât dewy după câteva ore (ceea ce se întâmplă cu mine pe cele mai uleioase pete pe fața mea, ca mine frunte). Lipsa controlului de ulei este o altă slăbiciune, dar, pe partea flip, stratul de pulberi foarte bine, deci chiar dacă trebuie să atingeți adesea, aceste pulberi nu vor arăta grele, ceea ce este întotdeauna un plus.

În ceea ce privește blush, nu este favoarea mea … Este groaznic, dar cel puțin particulele perla sunt bine, așa că porii tăi nu ar trebui să arate nebun mare.

Ingrediente: Blush
Talc, Caprylic/Capric Triglyceride, Dimethicone, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Zea Mays (Corn) Starch, Diisostearyl Malate, Polysorbate 20, Sorbitan Stearate, Isostearyl Neopentanoate, Magnesium Aluminum Silicate, Nylon-12, Aluminum Starch Octenylsuccinate, Isopropyl Palmitate, Sodium Hyaluronate, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Tin Oxide, synthetic Fluorphlogopite, Calcium Aluminum Borosilicate, Silica, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate. may include (+/-): Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77491, Ci 77492, Ci 77499), Red 7 (Ci 15850)

INGREDIENTS: THE BRIGHTEN POWDER, BLUR POWDER and CONTOUR
Talc, Nylon-12, Caprylic/Capric Triglyceride, Isostearyl Sebacate, Diisostearyl Malate, Pentaerythrityl Tetraisostearate, Magnesium Aluminum Silicate, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Lauroyl Lysine, Pisum Sativum (Pea) Extract, Disodium Stearoyl Glutamate, Glyceryl Stearate, PEG-75 Stearate, Aluminum Hydroxide, VP/Eicosene Copolymer, Maltodextrin, Tin Oxide, Sucrose Dilaurate, Sodium Cocoyl Glutamate, Phenoxyethanol, Sodium Dehydroacetate. may include (+/-): Mica, Titanium Dioxide (Ci 77891), Iron Oxides (Ci 77492, Ci 77491, Ci 77499), Chromium Oxide greens (Ci 77288)

Lastly, if you’re OCD about keeping your palettes good and tidy, brace yourself, because each time I pick this up, it’s always covered with fingerprints and has dusty powder grains all over the place on the inside… It isn’t the easiest palette to keep clean.

PUBLICITATE

2 din 5 inimi.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.