Becca Filtru de primire de iluminare
În fotografie, iluminarea din spate mă conduce pe bonkers … cu excepția cazului în care este ceva ce încerc să fac în mod intenționat, pe care nu sunt, de obicei, în situația filtrului de primare Becca Backlight (38 dolari pentru o sticlă de 1-oz), am absolut nici o problemă cu ea.

Oh, Doamne! Unde încep? Există doar atât de numeroase lucruri pe care le-am plăcut despre Becca un pic mai mult).

PUBLICITATE

Becca afirmă că lumina de fundal funcționează ca un filtru datorită acestor lucruri numite Perle luminescente de filtrare, care se așteaptă să facă pori, precum și liniile fine arată mai fină, precum și întreaga piele Sitch mult mai radiantă.

Și da, face asta. Are toată semnătura lui Becca Luminescență.

Swatches of Becca Backlight Backlight, precum și amestecate (pentru referință, am purta fundația Becca în Bamboo)
Pe pielea mea, lumina de fundal, care a ieșit la începutul acestei căderi, apare ca un bej perlescent, cu perla întoarsă pe Waaaaay în jos. Mai puțin strălucitor decât un becca strălucind perfector de piele, este doar lumina luminos, precum și strălucitoare, așa că nu arata ca am transpirat.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Acum, chiar dacă este clasificat ca un primer de funcții generale, nu există exclusiv pentru a prelungi timpul de uzură al fundației dvs., concentrez, precum și machiaj de ton de piele. Se concentrează pe pori neclarizați, iluminați, hidratanți, precum și pregătirea, precum și pregătirea pielii pentru a vă asigura că orice altuia pe partea de sus a acestuia este mai fin.

Folosesc-o ca o loțiune ușoară, iluminantă, proastă, pentru a-mi spune afacerea înainte de a-mi aplic fundația sau orice altceva intenționez să măresc pe partea de sus. Nu observ că prelungește considerabil viața produselor de ton de piele atunci când o folosesc cu ei, totuși asta e bine de mine, deoarece nu este ceva în care este dezvoltat să facă.

Fascinant, mânerează într-un fel să-mi lumineze pielea fără a-mi accentua porii, ceea ce este într-adevăr un lucru neobișnuit, așa că este ca o poțiune magică pe care o poți păstra în sacul de machiaj.

Aici folosesc lumina de fundal Becca amestecată cu fundația, precum și un concealer sub ochi

M-am dus cu o fază de suprafață a pielii mată în această cădere, de aceea mi-a luat o vreme să urc la bordul acestui tren radiante, cu toate acestea acum că am, sunt recunoscător că am făcut-o. Am folosit iluminat de fundal o mulțime de metode diferite în ultimele câteva săptămâni, precum și nu a existat o metodă pe care nu i-am plăcut. În funcție de exact cum lucrați, puteți maximiza sau reduce puterea luminescentă.

Pentru Full-On, Luminous Luxe de înaltă putere, îl port pe pielea goală, cu doar un pic de un punct de concealer și / sau un hidratant colorat pe partea de sus pentru a ajuta cu orice tip de decolorare sau cercuri întunecate.

Sau, în unele cazuri, o voi amesteca direct cu fundația mea (pe care o luminează aproximativ o jumătate de pas), precum și aplicați-i pe pielea mea. Apoi voi seta asta cu o pulbere nu prea-pulverizată (Mac mineralizați Skinfinish natural este favoritul meu).

Uneori îl voi amesteca chiar și cu concealerul meu sub ochi, pentru a obține și acel impact radiante sub ochii mei, ceea ce am făcut pentru imaginea portretului în acest post, apropo.

Alternativ, când vreau doar o sugestie de luminozitate controlată, voi aplica un strat de iluminare de fundal, lăsați-l să se scufunde, precum și apoi să aplice fie o fundație de acoperire medie sau plină pe partea superioară. Atunci voi pune totul cu pudră.

PUBLICITATE

Cred că lumina de fundal este pozitiv frumoasă, precum și flexibilă fantastic, precum și a făcut deja metoda în rutina mea zilnică. Nu pot sugera destul. Încercați data viitoare când ați lovit Sephora sau Ulta (de asemenea, este oferit online).

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.