Beneficii Parade Blush Set este o paradă de Blushes! Acesta include 5 bluze de dimensiuni mari, precum și costă 58 de dolari.
Band Geek Karen înțelege că Majoretes Sassy pe noul beneficiu Blush Parade Blush se referă la un timp de mare marcă. Într-adevăr, ei sunt!

Oh … am mers pe un teren de fotbal Lotta înapoi în ziua cu flautul meu, totuși aceste pui arata un mare cooler de mare decât am făcut vreodată.

PUBLICITATE

Filed Under “Lucruri Geeks Know”
Cinci tigăi de dimensiuni mari

Un nou Ket Le Blush, precum și Bronzer, Benefit Parade este de 58 USD, precum și include cinci – cinci! – produse de dimensiune completă din linia de lungă durată pe termen lung, inclusiv Hoola Bronzer, precum și Noua Lumină Hoola; Blush-ul de școală veche îi face pe Rockateur, cât și păpădie, în plus față de noul Galifornia; precum și o afacere de dimensiune completă cu perie de perie.

La fel de fabulos ca linia pe termen lung a lui b se aprinde, precum și bronzers

Seturile limitate de ediție cu produsele PERM în ele au lăsat-mă în jos de atâtea ori înainte, în mod particular în ultima vreme. Din orice motiv, multe dintre ele au produse care pur și simplu nu îndeplinesc la fel de mult comparativ cu exact aceleași produse în colecția pe termen lung. Pentru a paraframa interwebz, “y tho?!”

Mulțumesc zeilor de machiaj, cu toate acestea, aruncarea, precum și bronzii în parada obrazului, performante la fel de mult ca par! Exact același aspect, exact aceeași textură, exact același miros …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Oh, doshul meu, mirosul.

Eau de Peach Gummy

Pentru mine, este un pic cam mult. Adică, în mod normal, nu mă deranjează deloc cu produse, cu toate acestea, atunci când deschid această paletă, simt că navighează un tsunami de inele de piersic de piersici. Este clocering, precum și sintetic limită.

Nu-mi face stomacul, totuși, vreau că nu era așa … în fața mea.

Verdictul

Făcând matematica machiajului, Parada obrazului este o ofertă extraordinară, dacă sunteți o prințesă palidă sau o tentă medie-tonifiată, deoarece două dintre produse, Dandelion Blush, precum și Bronzerul Light Hoola, sunt cel mai vizibil pe pielea mai ușoară.

Sunt destul de bronz (NC42), precum și ei abia apar pe mine.

Unde să o descopere

PUBLICITATE

Parada obrazului ar trebui să fie oferită acum pe site-ul Benefit, cu toate acestea, pe măsură ce compun acest post, este listat ca în afara stocului. De asemenea, este amenajat să apară în curând pe site-ul SPHORA, precum și va fi oferit în magazinele sephora începând cu 7 aprilie.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.