un aspect de machiaj influențat de trufe de afine!
Trufele de afine: hrană pentru sănătate și wellness a viitorului?

Mi-aș dori. Cu toate acestea, în serios, mă cobor acum cu un ideal rece, precum și eu sunt destul de sigur că există antioxidanți atât în ​​afine, cât și în ciocolată, soooo … trebuie probabil să mănânc o metodă mult mai multă trufe de afine.

PUBLICITATE

Iată o privire influentă de una dintre cele mai dulci iubiri, trufe de afine, precum și am folosit delicios numit, de asemenea, tratat cu paleta semi-dulce de ciocolată.

Am primit conceptul pentru acest albastru, precum și aspectul ochiului de ciocolată, în timp ce făceau “cercetarea” de machiaj de ciocolată de la Valentine la Bomboanele lui Vezi (citiți: mușcă în eșantionul de trufă de afine.

De altfel, am on-line de aproape de bomboanele lui Novato Vintage Oaks, precum și dacă am lovit toate luminile ecologice, pot ajunge acolo în trei minute.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Doar spun.

Am fost în stadiile incipiente ale lui Choco-Ecstasy (este un lucru autentic!) Când am văzut acest aspect în mod clar în mintea mea endorfină – capacele albastre, o cremă de culoare brună mată caldă, albastru smucit de-a lungul liniilor de lansare inferioară, genele ambalate Cu Mascara, precum și orice ar fi înconjurat de o ceață moale, fumătoare.

Folosesc, de asemenea, tratat cu Lipstick La Creme în plajă nudă, acoperită cu Nars Turkish Pleasure Lipgloss pe buzele mele.
Prima combinație pe care am crezut-o a fost, de asemenea, tratată cu bara de ciocolată semi-dulce (49 USD), noua paletă de fard de arc de izvor de ciocolată.

Scuzați-mă un moment în timp ce îl deschid, precum și luăm un miros.

Ah…

$ 49 De asemenea, tratate cu paleta semi-dulce de ciocolată

Acea umbra albastră adâncă și moody în mijloc se numește rotire afine. Cu subtilitățile slabe negre, am crezut că ar fi cel mai bine pentru a fi bomboane, precum și a amesteca un ochi de cămașă de fum de afine.

Purtarea de bine tratată cu combinația semi-dulce de ciocolată pe ochii mei
Am asociat-o cu unt de arahide de semi-dulce (un maro deschis cald) în creasta superioară, precum și Puddin “(un răcitor la mijlocul maro) în cresterea inferioară. Apoi mi-am împachetat genele cu 35 de dolari mult mai bine decât Lass Fals Extreme Mascara, de asemenea, de asemenea, de-a lungul (notă laterală: eu, cum ar fi acest lucru suficient de bun, cu toate acestea, nu este nici un meci pentru dragostea mea de Mascara Combo dragoste, ESETE Lauder’s Bit Grund negru când este cuplat cu orice tip de rimel mare).

Am încercat și o nouă frunte aici …

Am fost infatuat în ultima vreme cu sprâncenele complete și texturate pe artistul de machiaj din Los Angeles Pattrick Ta Instagram Feed (el face cele mai bune sprâncene), așa că am încercat ceva similar cu Brown Brown’s Brow Shaper & Hair Touch în Brunette ($ 24) , precum și în timp ce îmi place plinătatea, mă simt ca și cum spargerile mele se apropie de un pic și dezastruos.

Aproape de ceea ce vreau, cu toate acestea cred că cer o mai mare metodă mult mai multă metodă cu produsul.

Pe obraji, care este paleta Kat von D Shade & Light Contour Palete, medici Formula Argan purta Ultra-hrănitoare de ulei de argan argan, precum și medici Formula nudă purta atingerea paletei de strălucire
Oricine, cine altcineva este foame pentru ciocolată? S-ar putea să mă întorc cu o cutie de două lire în șapte minute.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

PUBLICITATE

Karen.

P.S. Ugh … Cred că acest bug mă lupt este doar o răceală, totuși sunt destul de somn atât de somn ca Ahy. Am încercat să mă vorbesc din ea, cu toate acestea nu cred că lucrează.

Care este cel mai bun tratament al casei dvs. pentru o răceală? Am încercat deja sărutând tabby Tums, cu toate acestea nimic. Nu funcționează.

Leave a Reply

Your email address will not be published.