noua dvs. armă secretă preferată: balsamul de umiditate de umiditate Bobbi Brown ($ 63)
Ei bine, acest produs nou de Bobbi Brown este aptilat numit, pentru că ceea ce vedeți este ceea ce obțineți: o iluminare (yup!), Hidratant (check!) Balm.

Din punct de vedere tehnic, acest lucru nu ar trebui să fie interesant …

PUBLICITATE

Dar ar putea fi dacă pielea ta este uscată ca a mea.

Da, stiu. Un alt hidratant sună la fel de interesant ca și clarificarea pieselor de popcorn de la sutienul dvs., după ce ați ajuns acasă de la filme, dar înainte de a ieși de la computer pentru a vă îmbrățișa pisica de tabby plus, ar trebui să știți că acest hidratant este semnificativ mai interesant decât se pare.

Imaginați-vă: 10 ore de somn urmate de o călătorie într-o zi spa.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Da, este adevărat. Odihnit, piele radiantă. Ca și crema Mac Strobe, Bobbi Brown Ballum de umiditate de umiditate ($ 63) are o formulă bogată cu particule opalescente pentru a face pielea să arate mai viu, perkier și practic mai puțin plictisitor.

Este o nouă adăugare la linia suplimentară a lui Bobbi Brown pentru o piele extrem de însetată, și este disponibilă chiar miau.

Probabil că vrei să-l lovești mai întâi înainte să-l scot pe toată fața ta, pentru că este de asemenea parfumat. Cred că miroase cam, nu dunno, pe bază de plante? – Cum am petrecut dimineața stoarcerea lămâilor și tăierea busuiocului cu Giada sau ceva de genul ăsta. dar îmi place. Este răcoritoare, dar probabil merită remarcat deoarece parfumul este destul de puternic, deși pare să se estompeze repede.

Răsuciți capacul și boom-ul! – Există o pompă chiar acolo
Masați-l pe pielea goală pentru un mic ascensor și strălucire, sau purtați-o sub fundație sau cremă BB pentru o opalescență modernizată și dacă doriți un efect ușor mai intens, bateți-l pe partea superioară a fundației cu degetele sau o perie fundamentală .

Probabil că o puteți amesteca și cu fundația dvs., dacă vă simțiți creativi, deși nu am încercat încă asta.

Nu face o mare diferență dramatică Broadway-calibru, într-adevăr. S-ar putea să nu vă puteți spune la început, pentru că este foarte rece, dar o veți vedea aproape – mai luminos, pielea energizată.

Swatches din stânga: Balsam de balsam umezeală, Balstanță de balsam de umiditate și cremă Mac Strobe de la sine

În general, chiar îmi place foarte mult. Este răcoritoare ca gatorade de piele! – și mai hidratantă decât crema Mac Strobe, care nu este destul de hidratantă suficient pentru mine când este mai uscată a pielii decât de obicei, așa cum a fost în această iarnă. De asemenea, nu a cauzat încă nici un breakouts (și totul mă rupe), deci yay!

Dacă sunteți în vârsta de 30 de ani și în sus și aveți o piele foarte uscată (sau, dacă porii sunt o preocupare), aceasta ar putea fi noua dvs. armă secretă – o modalitate de a jazzercise și de a vă energiza pielea fără a privi teribil de evident.

PUBLICITATE

La 63 $, nu este ieftin, dar este o altă opțiune de luat în considerare.

Pret: $ 63 pentru un 1-oz. sticla
Disponibilitate: Permanent și disponibil online acum și la contoarele Bobbi Brown
Machiaj și Beauty Blog Rating: A- (singurele lucruri sunt mirosul – este destul de puternic – și prețul)

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.