Aș putea petrece cu ușurință toată ziua pe Instagram, pentru real! Nu-mi place … Îmi place să văd ce fac oamenii, ceea ce mănâncă și ce are întreaga comunitate de Cat Instagram Buzzing. Este cea mai bună rețea socială preferată din nou, pentru că este atât de ușor de utilizat de pe telefonul meu și o iubesc pentru inspirație. Alimente, machiaj, fotografie, călătorie, design acasă – puteți găsi destul de multă inspirație pentru ceva pe Instagram.

Și kittehs!? Sunt atât de numeroase pisici Instagram!

PUBLICITATE

Buuut, deoarece filele mă păstrează pe o lecție destul de scurtă pe parcursul zilei de lucru, nu o pot verifica cât de mult vreau.

După Instagram, există Facebook, dar nu am fost niciodată nebun de layout (întotdeauna părea aglomerat pentru ochiul meu). Îmi place să țin pasul cu oamenii din comentariile Facebook, totuși, pentru că este ușor să urmezi o conversație. În plus, toată lumea pe care le vorbesc cu Facebook este foarte plăcută.

De asemenea, încerc să sari pe Pinterest (care este, de asemenea, o sursă extraordinară de inspirație de pisică atunci când aveți nevoie de ea) și Twitter de câteva ori pe zi la Skim pentru știri și tweeturi amuzante.

În ansamblu, cred că ați putea spune că sunt moderat activ pe social media. Mă întreb ce va fi cel mai mare mare.

PUBLICITATE

Tu ce mai faci? Cât de active sunteți pe social media?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.