Ya știu, doar mergând la TJ …
Hmm … nu de multe ori, acum că cred despre asta. Poate că trei sau patru ori pe lună? La fel de mult ca îmi place aspectul, port o buză nudă mult mai des.

Sunt într-adevăr paranoic despre produsele de buze uber-întuneric rătăcind în afara liniilor mele naturale de buze, deoarece îmi curăță în mod regulat, precum și mi-am dat buzele împreună (încercam să sparg rutina pentru, Oh, ani).

PUBLICITATE

Purtarea lui Mac Hautecore Friday Ruj ($ 15)
Iată ceva pe care îl fac foarte mult: voi fi la magazinul de produse alimentare sau într-un loc de gândire nespectaculară, “Oooh, toată lumea inspectează buzele mele incredibil de minunate”, când, în adevăr, se întreabă cel mai probabil că doamna nebună cu negru Rujul de pe bărbie este la fel de bine ca și de ce a mâncat grapefruitul. ”

Deci, să vorbim buzele întunecate, babe. Exact cât de frecvent le purtați? Ești vorba despre dramă chiar și pentru aspectul zilnic? Sau sunt mult mai mult dintr-un lucru o dată în albastru-lună? Sau nu le purtați niciodată în general? Anched Minte de machiaj vrea să știe …

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

P.S. Este service-ul la data de vineri, babe. CFO (șeful Feline Feline) filele Feline ar dori să vă dorească o zi productivă.

Takin “Îngrijirea afacerii …
Are o dimineață hectică planificată. Marele oferte de afaceri cruciale de afaceri pentru a merge la, așa că a mers cu cravată preferată.

El simte că transmite un gravitas specific.

În ceea ce mă privește, sunt pe cale să sari pe banda de alergare pentru a-mi scoate transpirația, deoarece nu o fac acum, cel mai probabil nu o voi face în nici un fel astăzi. Nu înțeleg când sa întâmplat, oricât de-a lungul metodei am ajuns să fiu exercițiu de dimineață. Sunt doar în mod normal atât de bine să vă exercităm în seara.

PUBLICITATE

Cum merg lucrurile de acolo astăzi? Pot să vă îmbrățișez o îmbrățișare aleatorie?

(Pauză pentru îmbrățișare imensă …)

Orice planuri interesante în acest weekend? Nimic pentru mine, totuși mă duc mâine la salonul de frumusețe pentru a-mi tăia părul, precum și colorat. Nu este cu adevărat interesant, totuși că mă uit în perspectivă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.