Expert de îngrijorare complet acreditat, la serviciul dvs.!
Fiind o carton, licențiată în mod profesionist, am mai degrabă câțiva machiaj irațional, precum și temeri legate de frumusețe, oricât de cea mai severă trebuie să-mi fac sporile profesionale.

Întotdeauna am avut grijă de sprâncenele mele, așa cum nu le-am avut niciodată în mod profesionist, smulse, filetate sau altfel tendința de un străin, în principal de la frica menționată anterior. Sunt înspăimântat de cineva (altceva) să-i încurc din greșeală.

PUBLICITATE

Dacă le încurcăm, bine, este un lucru, precum și eu sunt vinovat de a face decizii sărace, cu siguranță.

Dar nu știu … Pot să mă văd așezându-mă pe un scaun, precum și ca cineva să ceară în mod neașteptat jumătate din fruntea stângă sau să-i scoată pe amândoi într-o formă ciudată unde arăt definitiv surprins. Văd că o mulțime de scenarii diferite de frunte de doamnă se joacă.

Într-adevăr, totuși, aceasta este ideea aisbergului de apel irațional. Sunt foarte înspăimântat de …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Rasing accidental de pe propriile mele sprâncene în duș cu un razor de corp.
Nu mă întrebați de ce, totuși pot vedea absolut acest lucru.

Fiind uimit de El Hub venind în jurul unui colț, în timp ce îmi curg genele cu curler-ul meu de bord, precum și tragându-le în mod neatenționat la jumătatea curlului.

Pierzându-mi sacul de machiaj pe o călătorie crucială de lucru. Mintea mea rațională spune: “Nu-ți face griji, Karen. S-ar putea să descoperiți înlocuiri pentru orice în vârf. ” Cu toate acestea, mintea mea irațională spune: “OMG! Ma panichez! Ce urmeaza sa fac?!”

Bine, draga. Vărsați-le fasole. Care este o mulțime de machiaj irațional sau frica legate de frumusețe?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. Salutari! Bine ați venit la Hump.

PUBLICITATE

Sunt încântat să raportez că există o tăcere la sfârșitul tunelului zgomotos … că construirea de locuri de muncă despre care am vorbit este (sperăm) să vă relaxați astăzi. Sau cel puțin în această săptămână. Pe măsură ce vorbim, sunt presiune spălând ferestrele, așa că există un generator care se hrănește, precum și un furtun de înaltă presiune care se hissing în afara, oricât de sincer, acestea sunt ca o șoaptă în comparație cu racheta din ultimele câteva săptămâni.

Sau poate că am terminat să fiu imună la tot, haha!

Mă duc să fac încă o ceașcă de cafea (fermele arcade ale lui Target Light Blend Blend Blend). Pot să vă aduc unul?

Leave a Reply

Your email address will not be published.