Oh! Aș vrea să nu mă îndrăgostesc niciodată de Souffle de umiditate Tom Ford! Este de 98 de dolari pentru un 1.7-oz. Jar, care este relativ îmbogățit pe scara mare a prețurilor Tom Ford (infuzia sa intensă Ultra bogat hidratant este de 253 dolari pentru un borcan de 1-oz), dar totuși, este cray.

Cred că a ieșit cu colecția de vară 2016, dar Connor a fost un copil în acel moment și am fost copleșit și am depășit mintea … Deci, chiar dacă știam că era ceva special și am iubit dracu ‘din ea, am rămas un raft de luni de zile.

PUBLICITATE

Cu cât îl folosesc mult mai mult, cu atât îmi dau seama că trebuie să fiu conservator și să-l analizez, pentru că e greu de găsit. Singurul loc pe care îl văd în stoc acum este SAKS.

Practic, este cea mai bună cremă de față pre-machiaj pentru pielea uscată pe care am găsit-o vreodată. Este hidratează, dă o strălucire moale perle și netezi pori, așa că face un pic de tot ce îmi place într-o cremă de față pre-machiaj și nu se simte ca o pătură mare de silicon. Tot ceea ce am încercat vreodată de la stratul deasupra fundației, hidratant colorat, pulbere, roșie, orice altceva – arată atât de mult mai fină.

De asemenea, în lumea mea de vis, cineva va fi deja făcut un knockoff de 30 de dolari, pentru că, dacă Mac poate, în esență, creionul fruntelui ceresc al lui Dupe Tom Ford, trebuie să fie cineva acolo care ar putea face asta pentru această cremă. Pur și simplu spun … păstrându-mi degetele încrucișate!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ce este un produs scumpo pe care nu-l dorești nu te-ai îndrăgostit niciodată?

PUBLICITATE

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

P.S. Actualizarea incendiilor: Situația este încă fluidă. Între 10-15 mile nord de noi este încă în maw pisica. Este foarte rău acolo și mii de oameni sunt evacuați în fiecare oră. San Rafael, care este orașul vecin către Novato, a avut cea mai gravă calitate a aerului în națiune ieri din cauza fumului de la incendiile din apropiere. E ca ceață toată ziua aici, cu excepția faptului că ceața este fum. Există mult mai mult decât o duzină de focuri de incendii care ard în județele Sonoma și Napa, peste cele mici dealuri și orașe din jurul țării de vin roșu, cu foarte puține dintre ele conținute și multe depinde acum de vreme. Prognoza spune că vânturile vor să ia din nou în seara asta, ceea ce face ca focurile să fie mai greu să includă în aceste dealuri uscate și spațiu deschis … doar sperăm pentru cele mai bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published.