Toată această discuție despre concealer sub ochi, precum și despre a-l rezolva în ultima vreme, mă credeam despre tipul de machiaj pe care oamenii * nu se poartă. De altfel, sunt într-adevăr șocat să aud că atât de mulți dintre voi (și băieți) Fortego sub ochi concealer! Sunt cu adevărat șocat. Am crezut că aș fi în minoritate, cu toate acestea nu cred că sunt.

Oricum, scrolling cu lista mea de machiaj, precum și aici sunt ceea ce am …

PUBLICITATE

Ruj de ruj. Recunosc că acest lucru este rar, cu toate că narele au lansat o combinație a acestora în colecția Erdem, precum și chiar dacă a fost Kitschy Cool, femeia leneșă din mine nu a avut-o.

Gelul de gel … Știu. Acest lucru a fost și o dezvoltare destul de recentă, precum și Mac Blacktrack este extrem de nefericită în legătură cu aceasta. În aceste zile, fac fie căptușeala creionului, fie căptușeală lichidă, deoarece este mai rapidă pentru mine, precum și nu trebuie să folosesc o perie suplimentară. Mă văd că mă întorc la Blacktrack în cele din urmă, deși …

Blush lichid – beneficiază în special Benet (sau cu adevărat orice tip de nuanțe lichide din beneficiu). i-au plăcut în anii 20, cu toate acestea, voi purta rar acum.

Genele false. Timpul pe care îl iau, precum și nu fac suficient suficient de suficient pentru a valida glam-ul suplimentar.

Pigmenți liberi. doar sooo murdar.

Orice, precum și toate dezvoltările de produse de contur. Nu, nu pentru mine.

Asta-i tot ce pot să cred în acest moment …

PUBLICITATE

Tu ce mai faci? Care sunt unele clasificări, precum și tipul de machiaj pe care nu l-ați purtat niciodată?

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.