modul în care expresia este folosită în mod obișnuit în lumea farmecului, “auto-îngrijire” se referă de obicei la întreținerea farmecului exterior – lucruri cum ar fi o mască de față sau să luați o baie cu bule sau să vă faceți părul făcut, adică “Timpul de masă “Și am înțeles complet, pentru că de nenumărate ori am găsit răgaz la salonul de înfrumusețare sau în pictura labe sau în joc cu machiaj pe podeaua dormitorului meu? prea multe ori pentru a număra.

Dar aceste zile de auto-îngrijire implică, de asemenea, altceva pentru mine. Aceasta implică faptul că are grijă de vocea mea interioară și de sănătatea mea mentală și emoțională făcând lucrurile pe care le cunosc să mă ajute să mă simt funcțional în timpul zilei, cum ar fi destul de somn noaptea și să rămânem hidratate și să-mi fac părul dimineața (în loc să doar punându-se într-un bun murdar) și schimbându-se din pijamalele mele în “haine reale” înainte de 10. (Notă laterală: Lucrez de acasă, așa că întotdeauna este tentația de a nu-mi fixa părul și de a rămâne în haina mea toată ziua , dar când fac asta, întotdeauna mă simt ca prostii.)

PUBLICITATE

De asemenea, întinderea, pentru că ajută la durerea din spate și transpirația timp de cel puțin 30 de minute pe zi sau totuși, de obicei o pot schimba. Făcând patul meu primul lucru în dimineața este un alt lucru care ajută, la fel ca mâncarea fructelor crude și veg … Încerc, de asemenea, să mă îngrijesc de mine aminându-mă pe tot parcursul zilei că lucrurile mici care mă irită nu contează în 10 ani.

Probabil cel mai important lucru, și acest lucru mi-a luat mult timp să-mi dau seama, este de a face tot ce pot face pentru a mă împiedica în mod proactiv să alunec în acel spațiu în care mă simt albastru și când încep să simt că vine, vine, Îi spun lui El Hub, pentru unul. De asemenea, ajung la prietenii și familia mea și fac planuri să fac lucruri cu ei (acesta este greu pentru mine pentru că vreau în mod natural să mă retrag spre interior și să fiu lăsat singur când încep să mă simt albastru).

De asemenea, încerc să lucrez puțin mai mult, deoarece exercițiile fizice ajută la menținerea stării mele chiar și mă fac să fac cel puțin un lucru din lista post-it de “Activități care scânteau bucurie” pe care o păstrez pe calculatorul meu.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Toate acestea îmi ajută cu adevărat să mă îngrijesc de mine.

PUBLICITATE

Ce vă implică auto-îngrijirea?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.