Punerea lor este distractivă! Luându-le este o altă poveste. Acestea sunt rujele lichide mată prea cu care se confruntă, apropo, care au ieșit din toamna trecută.
Pal Marisol mi-a spus recent despre acest timp când se pregătea să iasă, și tocmai a pus pe un ruj lichid roșu mat incredibil de intens, dar nu a realizat până când a pus-o pe faptul că nu a făcut-o Lucrați cu machiajul ochilor.

A trebuit să o ia.

PUBLICITATE

Dar a fost deja uscată! .

După ce mi-a spus povestea asta, eram ca și cum aș ști, nu trebuie să fie atât de greu! ” Practic, dacă aveți un dispozitiv de îndepărtare a machiajului de ochi care funcționează pentru machiajul de ochi impermeabil (sau machiajul de ochi pe termen lung), înmuiați un tip Q cu el și rulați de-a lungul buzelor (evident, nu luați fotografii ale lucrurilor; Nu este pentru înghițire), va elimina acel ruj lichid mat (sau orice ruj de lungă durată) într-o clipă.

Fac asta tot timpul când fac swatch-uri de buze de rujuri lichide. Este o modalitate rapidă de a le elimina.

Removerul de machiaj de ochi impermeabil pe care îl folosesc acum este cel de Klorane. Este îndepărtarea de machiaj de ochi impermeabil cu o floarea de porumb liniștitor și este minunat. Este de 16 USD și vine într-o sticlă albastră. Eu o folosesc mai ales pentru ochii mei, evident, și scoate totul. Nu este iritant nici.

PUBLICITATE

În plus, elimină, de asemenea, produse de buze pe termen lung într-o snappy-snap-snap.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.