Giorgio Armani Lip Maestro Notoriu în 518 Paparazzi Pink
Pentru rujul Giorgio Armani Lip Maestro, mulțumesc că mi-am amintit că încă mai cer să-mi fac un tricou RBG notoriu.

Aceste tăieturi sunt noi pentru primăvara anului 2017, precum și – Gasp! – Sunt 38 de dolari fiecare, care este destul de scump, totuși sigur că cred că sunt minunați.

PUBLICITATE

Cele șase noi ediții restricționate Giorgio Armani Lip Maestro Notorious Rujuri lichide, 38 USD, precum și oferite acum
Colecția notorie este o linie Le de șase rujuri lichide ale lui Armani Lip Maestro influențate de Glamour de la Hollywood. (Notă laterală: Din anumite motive, Armani se referă la maestrii lor de buze ca glosses, ceea ce este un pic confuz pentru mine, deoarece au un finisaj lucios, precum și nu cred că se simt ca un luciu.)

Le-aș fi definit ca niște rujuri lichide semi-mată ușoare, cu o formulă de hidratare bicioasă și răutăcioasă (cu totul, spre deosebire de multe rujuri lichide, care sunt extrem de uscate).

Giorgio Armani Lip Maestro Notoriu Swatches din partea de sus: 301 A-List, 408 Notorious, 515 Cod de rochie, 516 Spotlight, 517 Maharaja, precum și 518 paparazzi roz
Când voi glisa pe buze, primesc o privire opacă de buze cu o suprafață semi-mată care nu este total plată. Văd lumina care mi-a dat buzele, ceea ce îi face să pară plumbul, precum și Muy delicioso.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ei stau așa de 3-4 ore, presupunând că am sist doar pe o băutură sau mănâncă bine Fuji Apple felii. Dacă, pe de altă parte, mănânc o masă completă, elementul semi-mat îl folosește, lăsând în urmă un discolor frumos de buze în întreaga zonă de buze (spre deosebire de margini).

Giorgio Armani Lip Maestro Notoriu în 516 A-List

Giorgio Armani Lip Maestro Notoriu în codul de rochie 516
Giorgio Armani Lip Maestro Notoriu în 516 Spotlight
Giorgio Armani Lip Maestro Notoriu în 516 Notorious
Giorgio Armani Lip Maestro notoriu în 517 Maharajah
Îi sugerez pe toți, cu excepția celei mai ușoare umbra, 518 paparazzi roz, care pare să lucreze în liniile mele de buze verticale, precum și contrastul dintre culoarea buzelor mele, precum și pigmentul în acele linii pare foarte discuri …

De fapt, acum că cred că … toate nuanțele funcționează în liniile mele verticale de buze într-o diplomă, totuși singura care merge și ea este de 518 paparazzi roz (pentru mine).

Acestea sunt minunate – în special culorile puternice, precum și cele luminoase, cu excepția cazului în care buzele dvs. sunt netede și moi, aș crede de două ori despre cel mai ușor roz.

Lucrați-l afară

Cu El Hub și-a început noua sarcină în această săptămână, mi-am reluat rutina de exerciții în jurul valorii de, așa că acum îmi iau cursurile de hiit noaptea în loc de dimineață.

M-am dus pentru prima oară noaptea trecută, precum și Oh, băiete! – Este dificil să-ți aduci sudoarea după muncă. Ei bine … pentru mine.

Vreau să spun că am folosit pentru a face tot timpul când eram în anii 20 de ani, oricât de dang dacă nu este mult mai greu acum, lol! O parte din mine este ca, de ce să vă deranjez dacă nu pot merge totul? Cu toate acestea, o mai mare parte a mea este ca, lent este încă mult mai bun decât nimic.

PUBLICITATE

Suspin … alegeți să vă exercitați dimineața, după-amiaza sau noaptea?

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.