, care este rujul
Ați auzit cel mai probabil despre trucul de ruj-as-blush, totuși ați înțeles că puteți utiliza un ruj metalic ca un luminator de cremă?

Da! Tots poate. Pe lângă având în vedere că buzele metalice au un moment, puteți avea un tub de ruj metalic așezat în jur. Dacă faceți acest lucru, puteți aplica un pic pe pomeții dvs. superioare sau oriunde în afacerea dvs. cu care doriți să evidențiați, precum și amestecați marginile cu o perie, un burete sau un deget.

PUBLICITATE

Blestema!
Uneori voi rula un deget peste partea de sus a lui Lippie metalică de câteva ori, apoi se dau cu atenție pe cei de pe pomeții de sus (ușor, așa că nu-mi întrerup bronzul / blushul / fundația).

Sau de multe ori o voi da g-e-n-t-l-y tubul direct pe pielea mea, totuși atunci când fac asta … indiferent exact cât de precaut sunt, există încă o posibilitate mai mare de a schimba inadecvat orice machiaj pe care îl folosesc sub ea.

Această comandă rapidă funcționează în special cu aur, a crescut de aur, precum și metalice de argint! Încercați-l cândva când sunteți în starea de spirit pentru un punct culminant glossy.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

PUBLICITATE

Karen.

P.S. Sper că ai avut o luni fantabuloasă. Care a fost punctul culminant?

Haha! ia-l?? A sublinia? Știu, atât de prost.

Leave a Reply

Your email address will not be published.