Doamnelor goale din vecinătate spun “Bună ziua!”

Nu vă faceți griji; Nimeni nu se străduia străzile cu obrajii de pradă agățată. Aceste doamne goale sunt din soiul floral și se află în fiecare august aici … De asemenea, le-am auzit că sunt numiți “doamne roz”, dar îmi place să-i numesc “doamnelor goale”, pentru că sună atât de scandalos! ?

PUBLICITATE

În alte știri … Ca o consecință a utilizării câmpurilor mele Boost Rodan + Lash Boost în fiecare noapte pentru o vreme și având o genă lungă pentru prima dată, am adăugat recent acest lucru la lista mea de machiaj mondial: Nu pot să curg exterior colțurile genelor mele.

Nu pot să-mi iau pe ei dacă îmi țin cordul lui Shiseido într-un unghi ciudat … dar currul își ridică pielea și crimămurile de mijloc într-o formă ciudată când o fac.

Am nevoie de ceva ce poate să-l ia pe Waaaaaay până la baza acelor gene de colț exterior, de aceea dezbate să obțin unul dintre acești jumătate de borduri de la Sonia Kashuk ($ 9), Mac ($ 22) sau Tweezerman (19 $).

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Half Lash Curlers sunt despre un sfert de sfert de lățimi de curgări regulate (deci de ce nu sunt numite trimestrul Lash Curlers?), Și sunt concepute pentru zone mici ale liniei dvs. de Lash, cum ar fi colțul exterior.

Ați încercat oricare dintre acestea înainte? Tocmai am pus-o pe Sonia Kashuk unul în coșul meu țintă, și acum stau acolo mă întorc …

Și în timp ce suntem pe subiectul Tar-Ghay, blugi de fire universale sunt în vânzare chiar miau! Am două perechi de blugi de întindere înalte, și îmi plac foarte mult pentru că se slăbesc puțin pe tot parcursul zilei (dar nu unde se încadrează în jurul gleznelor tale).

Ei au ținut bine după spălare și uscare viguroasă (le port în fiecare săptămână).

Bonus: Ei vin, de asemenea, în dimensiuni regulate, scurte și înalte, așa că probabil că nu trebuie să le tiviți.

O să iau perechea khaki următoare!

De asemenea, aseară, pentru prima dată în istoria vieții lui Karen, am adormit gândindu-mă la țiglă de baie, din toate lucrurile …

Reding camera de la parter în următoarele luni, și este singura cameră voi fi capabil să integreze și să redo de jos în sus, așa că sunt încântat de proiect.

Mă duc la o baie clasică / tradițională, similară stilului de hambar … Scopul meu principal este de a pune împreună ceva care să sperăm bine și nu va arăta prea datat în 5-10 ani.

* traversează degetele *

Deci, țiglă de podea. Am îngustat-o ​​la țiglă hexagonală – fie într-un alb mat …

Sau marmură …

Mă simt greu să decid între cele două, deoarece, pe de o parte, albul ar putea ajuta spațiul să arate un pic mai puțin mic decât este de fapt … dar, pe de altă parte, îmi place ideea unui fel de model subtil, Ca și marmura, în jos pentru a adăuga un interes vizual.

Am vrut inițial să fac basketweve alb-negru, dar cred că ar putea fi o atingere prea ocupată?

Ce crezi? prea ocupat?

Dacă știi ceva despre țiglă de baie, Holla la o doamnă de pisică!

PUBLICITATE

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

P.S. Tgifffff.

Leave a Reply

Your email address will not be published.