cu mai puțin, sunteți mai mult “- New Lilah b. Cosmetice de vârf
Full-on Machiajul Glam este în jurul valorii de Instagram – sprâncenele atât de sculptate că ar putea să taie din sticlă, să conturate totul, elaborată ochiul cu genele false, precum și căptușeală înaripată. precum și îmi place câteva din asta. Îmi place arta, precum și apreciez efortul care intră în ea, cu toate acestea, există, de asemenea, o parte din mine care nu pot aștepta pe valide să se întoarcă, știți? O parte din mine nu pot aștepta la minimalismul de machiaj să se întoarcă în stil cu o răzbunare, precum și când vine în acea zi, Lilah b. Cosmeticele vor fi acolo cu clopote.

Este o nouă linie de ultimă generație din Sausalito, California, care este un oraș ciudat, pitoresc, la nord de podul de intrare de la San Francisco, la 101 (nu “101,” doar “101”). Ei au un site web, precum și puteți să le descoperiți la magazinele NK din zona.

PUBLICITATE

Filozofia lor are un sunet frumos: “Cu mai puțin, ești mai mult”. Credeți că cremele raționalizate care se dublează ca arborele, precum și rujurile, fundația cu pulbere, concentrii cremoși, precum și combinații de ochi ușor de purtat – acel tip de lucru.

Produsele sunt toate paraben-, pthalate- și fără sulfat, precum și ele nu au nici un fel de parfumuri sintetice. În plus, ele nu sunt testate pe animale.

Piesele sunt disponibile în ambalaje albe lucioase (cred că este superb) care simte atât de hefty, cât și valoroasă. Este cam cam cam lustruită roci sau cochilii lustruite.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Înainte de lilah b. Acest lucru mi-a luat doar 15 minute!
Băiatul, Oh, băiete, totuși – produsele sunt scumpe. Cel mai probabil nu veți bat o genă dacă sunteți utilizat la Chanel, Hourglass, precum și prețurile Guerlain, cu toate acestea vorbim de 44 dolari pentru un concealer, $ 34 pentru un balsam de buze, 48 dolari pentru o fundație de pulbere, 46 dolari pentru o buză precum și crema de obraz, precum și 58 de dolari pentru un quad de ochi.

Lilah b. Uite este ca o versiune super-chill a lui Bobbi Brown – îmbrăcată în jos, o protecție cu o senzație de culoare naturală. Când port fundația de pulbere, concealer, fishadow, precum și buze, precum și crema de obraz, arăt ca și cum folosesc o față completă, precum și cum aș fi lustruit, precum și împreună împreună, totuși arata ca folosesc tort de flori.

Am folosit fishadow-ul, precum și buza, precum și crema de obraz la plajă ieri, precum și am simțit că a fost o cantitate perfectă de culoare.

Palete perfecțiunea quad în b. uimitoare
Divin Duo Lip & obraz în b. neînfricat (sus), precum și b. Adevărat (partea de jos)

Fundația de suprafață impecabilă în b. clasic
Vitrie Veil Concealer & Primer de ochi în b. radiante și balsam de buze în b. Kissed
Virtuos Veil Concealer & Prizer în b. radiantă (stânga), precum și Fundația perfectă de suprafață în b. Tradițional (dreapta)
Divin Duo Lip & obraz în b. neînfricată (stânga), precum și b. Adevărat (dreapta)
Palete Perfection Eye Quad în b. uimitoare
Sunt total în ea. În ceea ce privește calitatea, pulberile sunt matasoase, precum și cremele se simt super-netede. Orice se aplică și frumos.

Cred că este un machiaj minimalist minunat, cu toate acestea, doresc ca produsele să ducă un pic mai mult pe pielea mea. Chiar și cu primeri (atât cu ochii, precum și ochi), precum și un spray de fixare de machiaj lung, am primit doar aproximativ șase ore de la ochi, precum și fundație de pulbere, trei sau patru ore de la buză, precum și creme de obraz , precum și două ore de la concealer. Până la sfârșitul zilei, culorile au dispărut totuși …

Purtând o bază perfectă de suprafață în b. Clasic, Virtopy Veil Concealer & Grund Eye în B. Radiant, combinație de perfecțiune ochi quad în b. uimitoare, precum și divin duo bip & obraz în b. neînfricat și b. Adevărat
Îmi place încă lilahul b. Uite, precum și întreaga lor filozofie, precum și trag mereu pentru brandurile de machiaj din zona Bay. Sper că păstrează reglarea fină a formulelor lor, precum și credința metodelor de asistare a produselor durează mai mult, deoarece îmi place unde se îndreaptă.

Ambalaj destul de
Când sugarii “aruncă umbra”

Connor, precum și am luat acest pic în țara Marin a doua zi pe metoda noastră la plajă.

PUBLICITATE

Acel ochi lateral, fruntea crescută, buzele urmărite – mă face să râd! Nu am nici un concept de ce ar fi aruncat atât de mult umbra, cu toate acestea, trăiesc pentru asta.

Aceasta este femeile feline tee pentru îngerii lui Tabby, BTW.
Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.