cel mai drăguț ambalaj!
Beneficii, Beneficii, Beneficii … Oh, exact cum îmi place! L-ai prins cu adevărat cu paleta de bronshon Blush & Bronzer.

Ce credeți că este foarte întâi când credeți că beneficiați? Crezi că pulberile lor cu cutie? Sunt atât de iconice la brand, precum și pentru un motiv deosebit. Fiecare dintre ele este uh-may-zing! La fel ca acum, mai degrabă decât să trebuiască să iasă, precum și să le cumpere pe toți în mod individual, puteți obține cinci din cele mai fine ale Beneficiilor Beneficiare, precum și Bronzers la Paleta de 58 de dolari.

PUBLICITATE

BENEFICUL BENEKATHON BUSH & BRONZER combination ($ 58)
În mod normal, în kituri, cum ar fi aceasta, tigăi reale sunt de obicei mai mici decât de obicei, totuși ascultați acest lucru: toate aceste pulberi sunt de dimensiuni mari!

Ce?!

Asta e atât de impresionantă pentru mine. Nu vedeți palete ca în fiecare zi, precum și în mod normal o singură blush sau bronzator de dimensiuni complete vă vor conduce 29 de dolari, deci pentru costul a două dintre ele primiți cinci!

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Blăstițele pe care le obțineți cu Cheekathon sunt Rockateur (o strălucire a crescut aurul), Dallas (un trandafir murdar), Coralista (o corală strălucitoare strălucitoare), precum și păpădie (un roz pentru sugari strălucitori). Și, bineînțeles, nu ar fi o eliberare de beneficii fără Hoola Bronzer (o mată perfectă). Aveți o astfel de gamă de culori, precum și completează această combinație pe care ați putea să o îndepărtați, cel mai probabil să nu mai folosiți încă o blush în viața voastră.

De asemenea, obțineți un pic curat cu paleta, care este într-adevăr destul de drăguță pentru conturul utilizând HOOLA.

Ce varietate remarcabilă!

În ceea ce privește exact cât de bine călătorește cheekathon, ambalajul este un pic voluminos, așa că nu aș aduce-o cu mine pe excursii decât dacă am avut o cerință ciudată pentru toate aceste roșii diferite … Este perfect pentru sertarul tău de machiaj, totuși. Orice aveți nevoie de tine ar fi chiar acolo!

De la dreapta delegată: Beneficiați de păpădie, Hoola, Rockateur, Dallas, precum și Coralista

PUBLICITATE

Folosesc trei dintre cele cinci pulberi de pe obraji de azi. Am făcut un contur cu adevărat ușor cu HOOLA, precum și a folosit Dallas pe pomeții mei, precum și pe păpădie pe mere. Pulberile sunt toate atât de netede și amestecate … Nu veți avea nici un fel de obraji cu această paletă!

Purtarea Hoola, Dallas, precum și păpădie pe obraji
Furniz această combinație un astfel de A + că, dacă ar exista o notă mai mare decât asta, aș oferi-o!

Ați încercat mai înainte? Care este cea preferată?

Leave a Reply

Your email address will not be published.