Îmi place buzele nud și nu pot minți …
Culoarea perfectă a buzelor nude de o femeie este o altă femeie a existenței ei iubitoare de buze. Toată lumea are o culoare naturală naturală. Este al tău un bej roz pal? Un maro profund? O piersică roz? Buzele tale au un indiciu de purpuriu în ele?

Gravitate spre roz cald – sau roz cu indiciu de piersici sau maro – care se încadrează undeva în mijlocul spectrului nud. Subcultură roz de la Mac creionul buzelor este destul de mult culoarea mea naturală a buzelor.

PUBLICITATE

Sunt, de asemenea, un fan al rujului Mac Patisserie (de asemenea, un roz cald) și o hulpyglass visător fată bip stilo (mai mult de un roz neutru), actualul meu go-to-to-am în acest moment.

Tu ce mai faci? Cum arata culoarea ta perfecta a buzei nud? Are cineva acum?

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

P.S. fără legătură cu buzele nud, dar beți vreodată lapte de migdale? Îmi place să-l pun în cafeaua mea, deoarece uneori laptele obișnuit îmi dă o durere de burtă.

PUBLICITATE

Ei bine, îmi place să încerc diferite mărci și am găsit o foarte gustoasă la țintă de fermele din Califia.

Am avut doar aroma de lapte de migdale nesănătoasă, dar este netedă și nu are un gust funky. Îmi place și cum se simte și pe limba mea. Are o consistență mai groasă, deci este aproape ca laptele obișnuit.

O am acum într-o ceașcă de Folger pur și simplu netedă (pe care o recomand foarte mult dacă ai vreodată o durere de burtă de la cafea), și tot ce trebuie să spun este că este yum!

Leave a Reply

Your email address will not be published.