Această publică a fost scrisă de Kate
Este posibil să se nască un copil și să arate încă drăguț? Kate crede așa, precum și ea împărtășește exact cum în postul de oaspeți de astăzi.

Când am descoperit că data scadenței mele a fost 1 mai, primele mele gânduri nu au fost de pături de sugari, precum și de anii. Tot ce am putea crede a fost, exact cum voi împiedica să apară ca un prosop de masă umedă într-una din acele fotografii de expediere? – Cei pe care cineva se ocupă întotdeauna să se întoarcă la momentul exact când sunteți cel mai transpirat, cel mai obosit, precum și cel mai puțin pregătit pentru a avea o fotografie minunată de la distanță luată. Vorbesc despre acel moment când după 12 ore de muncă intensă, camerele încep să facă clic pe nebun!

N-am crezut niciodată cu adevărat de mine ca o persoană deosebit de zadarnică, precum și eu înțeleg că atunci când vine timpul, este vrut să fie totul despre copil, totuși mi-am dat seama să stau la niște tăietori de fostul meu machiaj iubitor de machiaj, precum și ieșirea din întreaga experiență strălucitoare, în ciuda vergeturilor, precum și a hemoroizilor iminenți.

PUBLICITATE

Cu o lună înainte de data scadenței, am ajuns să fiu singura femeie care așteaptă să bântuie culoarul sephora regională. Mi-am luat rar un bun prieten în aceste ocazii, în general, deoarece nu am nici un fel de distragere a ceea ce am văzut ca misiune personală. Mi-am dat seama că am pus împreună o privire care ar putea să se ridice la orice natură a mamei Curveball a luat o decizie de a-mi arunca calea, să fie c-secțiune sau 24 de ore de muncă. Orice a avut loc să se întâmple sub gâtul meu, am fost Hellbent pe păstrarea a ceea ce era mai presus de bine gestionat, precum și privirea cel mai bine. Aveam nevoie de echivalentul de machiaj al unui kit de prevenire a cutremurului.

Am luat o decizie că cel mai bun program de acțiune a fost acela de a trata transportul copilului meu ca o clasa de filare cu adevărat lungă și agonizantă. Am înțeles că mă aștept la o mare parte a lui Huffing, precum și umflătoare, precum și o mulțime de toate, o mare parte de sudoare. Asta a indicat că am nevoie de o înțelegere cu faptul că a fost rezistentă la apă, precum și a transpirației. Mi-am dorit să găsesc un echilibru între machiaj, precum și o gospodină autentică de Beverly Hills. Pentru mine, asta a indicat Glowy, precum și spălate, nu sculptate, precum și pictate. Chiar dacă am petrecut zile întregi în pantalonii pijama splatică de ovăz, precum și cealaltă jumătate a soțului meu, amintindu-mă în zilele când aș putea conta pe un duș de dimineață, m-aș simți în siguranță în înțelegerea că nu am coborât fără luptă.

Pentru a începe, am atacat problema radiatului care părea inevitabilă după naștere. Acum, nu spun că am dorit să arăt total Matte circa 1980, cu toate acestea nici eu nu vreau să arăt că am avut un strat de Crisco pe față. Pentru aceasta, am descoperit ceva cu un pic mai mult mai mult la putere decât fundația mea normală de pulbere minerală. Fundația dublă de uzură a lui Estee Lauder (34 de dolari) folosită doar pe obraji, precum și nasul cu degetele mele ar păstra radiatul aflat în gestiune fără impactul masca de streaky care transpira și o afacere completă cu fundația produse în mod obișnuit.

Am renunțat la aplicarea oricărui tip de frunte de când am verificat undeva pe care fundația a folosit pe frunte poate face unul mai în vârstă. M-am oprit după asta, precum și nu s-au uitat niciodată înapoi. Lumina dublă de uzură setată la un finisaj mat, așa că nici măcar nu am avut nevoie de pulbere. În plus, cu uzura lui de 12 ore, m-am gândit că am avut cea mai intensă parte a muncii … cel puțin dintr-un punct de vedere egal al pielii. Restul … Oh, bine.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Sprâncenele sunt importante în cartea mea. Ei au încadrat ochii, precum și pentru muncă, am descoperit Brown Browing ($ 30). Are un umplutură ceară pe care am înțeles că ar fi destul de impermeabil.

Pentru a-mi ajuta machiajul ochilor să rămână pus, am ținut cont de cele trei P Grund Primer Primer! Poțiunea de grâu a decăderii Mitropolitului ($ 18) în originalul nud nu a avut loc încă să mă lase în jos. Este cel mai bun primer pe care l-am folosit vreodată, precum și mereu păstrându-mi machiajul de ochi de la răsturnare în zilele mele târzii de noapte. Pentru o asigurare suplimentară de decolorare, am schimbat un strat subțire de primer de ochi al lui Paula Dorf (25 $) peste poțiunea de primer.

Sunt destul de corect, așa că am luat-o sub ochii mei, de asemenea, pentru un concealer care nu ar fi înscris. Acum că ochii mei au fost pregătiți pentru luptă, m-am așezat pe ghivecele de vopsea ale Mac în mintertic, precum și pe bază de pământ (16,50 dolari fiecare). În cele din urmă, am punctat eyeliner de gel al lui Bobbi Brown ($ 21) în cerneala Sepia între genele mele. N-am avut nici o dorință să arăt ca Cleopatra care să ofere naștere, așa că am sărit de ochiul pisicii pentru ceva mult mai subtil. Din moment ce am acele gene de orientale rare, am terminat cu două straturi de Masca-la Mascara, Dior’s DiorShow rezistente la apă ($ 24,50) Mascara în negru. Acum că ochii mei erau îngrijiți, am înțeles că eram în casa întinderii. Chiar dacă toată culoarea de buze a dispărut, fie că, de la țipând sau mănâncă acele chipsuri de gheață notorii, ochii mei ar aduce my uită-te pe linia de suprafață.

Acum, de când privim magnific, în timp ce transpirația, cât și cea uzată se bazează atât de mult pe obrajii de heruvim, mi-am rupt Beenet, prin beneficii (28 $). Ca și cum aș fi luat în considerare acea liceu, am tras pe mușchiul felinei de-a lungul fiecărei cheekbone, precum și pe amestecate rapid înainte de a se usca. Sweatproof, precum și impermeabil, a fost cea mai bună alegere. Această nuanță ar merge la distanță.

PUBLICITATE

În cele din urmă, am căzut, precum și am umplut buzele cu creionul de buze umed “n sălbatic în 666 (1,49 dolari). Cel mai puțin costisitor, precum și o mulțime de forță de muncă de încredere în arsenalul meu de machiaj, am înțeles decolorarea naturală pe care o va lăsa pe buzele mele nu ar fi la fel de uscate ca doar folosirea lui Benet. Pentru a hidrata, precum și a setat 666, am folosit Chapstick aromat de cireș. Avea umezeala de care aveam nevoie de indiciu de culoare care ar amplifica puterea de ședere a celor 666 cu oferta de bonus suplimentari de a păstra flacările departe.

Când a venit ziua mea uriașă, am înțeles că am fost pregătit să-mi iau atât copilul, cât și să arăt bine. Sigur, puteți afirma că aceasta a fost o mare dificultate de a merge în cumpărare pentru a arăta grozav pentru o singură fotografie. Unii chiar au declarat că atunci când a venit timpul, ultimul lucru în mintea mea ar fi dacă am avut sau nu machiaj. Dar, vă pot spune că sa simțit excelent pentru a fi spus de fiecare asistentă din secția de sarcină, nu pot să cred că tocmai ați avut un copil! Arati bine!”

Ia-l în timp ce poți fetele, deoarece pot afirma sincer că atunci când am luat casa mea de sugari, precum și a avut de oferit cu dureri, precum și dureri care includ recuperarea, machiajul cu adevărat a fost ultimul lucru în mintea mea. Nu a fost un concealer în lume care ar putea șterge indicațiile de trezire la fiecare trei ore în jurul ceasului. Luați plăcere în ea în timp ce puteți. Aceasta va fi ultima dată când va fi totul despre tine pentru o vreme. Deși mă uit înapoi în zilele mele de machiaj Virtuoso cu un suspin în inima mea, copilul meu Kim face ca totul să merite. Acum, înțeleg de ce toți prietenii mei, verișorii, precum și mătușii nu au fost jenați să-i arate pe toată lumea fotografiilor neplăcute ale ei înșiși. Ei văd dincolo de transpirație, părul frizzy, precum și sacii de ochi, precum și ținând cont de momentul în care au adus ceva puțin, precum și vulnerabili în lumea lor, precum și viața modificată pentru totdeauna.

Această publică a fost scrisă de Kate
Este posibil să se nască un copil și să arate încă drăguț? Kate crede așa, precum și ea împărtășește exact cum în postul de oaspeți de astăzi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.