Trebuie să spun – ooh! Umplerea în frunte sunt lucruri interesante pentru mine. Nu este pentru tine?!

Glumesc. Nu trebuie să răspundeți la asta. Dacă nu este interesant pentru tine, înțeleg în totalitate, dar mă concediat când a mea este umplută. Simt că stau puțin mai strâns și stau puțin mai înalt (ceea ce nu este prea greu atunci când ești doar 5’1 “).

PUBLICITATE

Sună-mă cu doamnă nebună!

Cu atât de multe umpluturi diferite de frunte care izbucnesc pe scena de frumusețe în ultimii ani, Gals (și Dudes) au atât de multe opțiuni. În acest videoclip, mă întorc la un favorit vechi de școală – umplerea sprâncenelor mele cu ochi de ochi.

Cred că întotdeauna ajung să mă întorc la această metodă pentru că este atât de ușor de făcut. Puteți să-l formați la Diva sau să îl păstrați natural – oricare ar fi potrivit starea dumneavoastră de spirit. Și odată ce ați atârnat și ea, puteți să o faceți destul de repede. Nici o mușcătură sau agitație.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Produsele menționate în videoclip …

Mac Eye Shadow în Brun ($ 15)

Peria cu unghiul de la Laura Mercier cu spoolie pe care am folosit-o în acest vid este de la un kit de vacanță câțiva ani în urmă. Iată o perie similară de la linia ei, peria dublă cu ochi termoizolați ($ 34)

Anastasia Clear Brow Gel (22 USD)

Creion cromografic Mac în NW25 / NC30 ($ 16)

Mac 214 Short Sharder Brush ($ 25)

Am încercat să mă relaxez mai mult în acest videoclip (“a încercat” fiind cuvântul cheie aici), dar ceea ce este amuzant este ceea ce de fapt nu puteți vedea în împușcat. Am avut inhalatorul meu de astm pe masă de lângă mine, pentru că, uneori, când mă îngrijorează, am un timp greu de respirație. Așa că am avut-o acolo doar în cazul … ca o pătură de securitate.

Oh, și lumânarea care arde în spatele meu ar trebui să promoveze relaxarea. Este restul lumânărilor de Marie Todd, și are un mixor de lavandă, vanilie și piersic. Nu dontno dacă a lucrat de fapt … dar hei, cel puțin camera mirosea bine.

Oricare! Înainte spre navele noastre …

PUBLICITATE

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

Karen.

P.S. mulțumim pentru vizionare!

Leave a Reply

Your email address will not be published.