anunțuri, cum ar fi acesta, vă sunt oferite de sponsorii mei. Ele sunt selectate cu atenție pe baza a ceea ce cred că vă place; Cu toate acestea, această publică a fost complet scrisă de sponsor.

Ați auzit cel mai probabil despre “co-spălare” sau de “mișcarea No-poo” până acum, unde femeile de pretutindeni se opresc pentru a evita șamponul, precum și pentru a utiliza în loc doar balsamul. Cu toate acestea, în timp ce această tehnică are beneficii, în cele din urmă va duce la încuietori grase și fără viață. Cu toate acestea, dacă ți-am spus că nu trebuia să fie așa? Formula potrivită fără șampon poate oferi o transformare globală într-o singură etapă. Este simplu: agenți de condiționare hrănesc, precum și protejați părul, precum și apoi formula morfele într-un curățitor fără săpun, spălând murdăria fără a îndepărta părul. Rezultatul? Mai mult, mai moale, precum și încuietori mai funcționale.

Pe măsură ce știi cel mai probabil, structura părului tău, precum și porozitatea pot juca o parte importantă în descoperirea produselor care lucrează pentru dvs. Păstrarea a spus, înțelegerea unui pic mai mult despre încuietori vă va ajuta să selectați un regim care să vă îmbunătățească frumusețea naturală a părului. Lucky pentru tine, există o linie fantastică de produse de Matrix Bolelage care funcționează minuni pentru orice tip de tip de păr, fie că este bine, mediu, grosier sau curl. Vă vom spune exact cum acest model vă poate face părul gloria voastră încoronată, indiferent de tipul părului pe care îl aveți.

PUBLICITATE

AMENDA
Părul fin are tendința de a fi fragilă decât alte tipuri de păr. Acesta poate fi rapid deteriorat, precum și dificil de stil, deoarece se încadrează frecvent plat. Are o tendință de a arăta subțire, precum și este adesea cântărit cu produse mai grele, deci este important să nu peste hidratare! Interesant, persoanele cu părul fin are într-adevăr mai mult păr în general decât oamenii cu alte texturi. Luați calea No-Poo cu un balsam de curățare fără șuruburi reduse, rapide, fără săpun, conceput pentru a îmbunătăți strălucirea, supleța, precum și controlul antistatic. Guvernul nostru conține componente non-striping pentru a curăța, precum și condiția pentru o gestionare ideală … Cu alte cuvinte, nu va evalua părul în jos.

MEDIU
Părul mediu deține stil, precum și răspunde bine proceselor chimice. Pentru rezultate ideale, optați pentru o formulă No-Poo pentru părul mediu cu componente naturale, cum ar fi ACAI pentru a curăța, precum și condiția pentru a aduce înapoi suplețea, strălucirea, sări, precum și controlul anti-frizz.

PUBLICITATE

ASPRU
Părul grosier este mai puternic decât alte tipuri de păr. Se tolerează bine cald, precum și rezistă ruperii mult mai bine decât părul fin sau mijloc, împreună, fiind rezistenți la multe tipuri de tratamente chimice, cum ar fi colorarea. Utilizați o formulă care este ambalată cu componente de hidratare, cum ar fi Avocado – va curăța, precum și o condiție profundă pentru rezultate netede, strălucitoare, precum și complete.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

CREȚ
Indiferent dacă sunt strâns înfășurate sau pierdute; Tendinele curly pot fi deosebit de complexe, deoarece fiecare stand privat poate defini propriul model de curl. Dificultățile includ Frizz, lipsa de înțeles, precum și separarea, contracția de lungime, precum și uscarea. Utilizați un șampon ușor No-Poo, care să vă îmbunătățească semnificația curvă naturală, precum și să se rătăcească – precum și să fie sigur că nu este făcută cu parabeni, siliconi grei sau săruri dure.

Sunteți gata să experimentați o nouă mișcare în îngrijirea părului? Am crezut așa. Faceți clic chiar aici pentru a descoperi mai multe despre această transformare ingenioasă într-o singură treaptă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.