În fiecare zi în ultimele săptămâni am experimentat Magic – Magic! – În dușul meu.

De fapt … la sfârșitul dușului meu, de la această sticlă de Tirel Hydra terapie umede hidratant (10,44 dolari pentru o sticlă de 12 oz).

PUBLICITATE

Arată ca un hidratant de run-the-mlor, cu toate acestea, nu este deloc nimic. Pe lângă asta – Dun-Dun-Duuun! – Nu trebuie să-l freci.

Ca, serios, nici măcar nu vreau să înțeleg exact cât timp am petrecut în picioare în sala mea de mâncare loțiune de masaj în pielea mea. Cel mai probabil ar fi putut verifica războiul, precum și pacea de cinci ori în acel moment am petrecut loțiune de frecare în membrele mele.

Terapia cu Curel Hydra este fascinantă! Tot ce trebuie să faceți este să îl puneți pe pielea umedă – de fapt, frecați cu adevărat rapid când sau de două ori – se usucă cu un prosop, precum și cu tine. Nu trebuie să o masați în piele. Pe lângă șocant, funcționează cu adevărat, cu adevărat bine. Cu pielea mea uscată, cer o loțiune de hidratare greu, precum și aceste lucruri furnizează bunurile.

Ingrediente
Este neschimbată, oricât de mult mai important pentru mine, nu se simte gras ca loțiunile groase, grele pe care le folosesc în unele cazuri care pleacă în spatele unui film Yucky sau care lasă spatele genunchiului meu, precum și coatele lipicioase.

PUBLICITATE

Am avut o mulțime de momente de la Hallelujah cu asta. Ar trebui să le ai și să le ai.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.