sau este doar ceva cu mine? Eu nu știu … Cred că poate fi unul dintre acele lucruri pe care tocmai nu le recunoașteți până nu ajungeți într-adevăr în acel moment, precum și într-o zi când stați în jurul gândirii: “Vreau să fiu pe cineva să meargă la Sareway Cu mine pentru a obține niște pui prăjit, “Cu toate acestea nu puteți să credeți de nimeni să sune.

Vreau să spun că sunteți prietenii mei, evident, totuși nu este ca și cum vă pot suna telefonul în mijlocul după-amiezii, deoarece o mare parte din tine la jumătatea drumului în întreaga țară sau la jumătatea lumii. Ar fi cam greu să mergeți cu mine la Safeway pentru a obține niște pui prăjit.

PUBLICITATE

Lucru imens pentru mine este că nu interacționez cu multe persoane din afara casei. Lucrez acasă, așa că sunt în principal în casă. Știi, mă duc la clasa mea de exerciții, dar nu e ca și cum am un grup de grup social să mergi la săptămânal sau un set satisfăcător ca un club de carte.

Îmi presupunem că am putea fi inclus în ceva de genul ăsta în orașul meu …

Privind în jos la una dintre plajele mele preferate, Hideways pe țărmul de nord, precum și credința ”
Încerc să fac prieteni, totuși, precum și am mulțumit prietenii cu blogul, cum ar fi săptămâna trecută, am mulțumit cu una dintre femeile care citește aici, Shakun (Bună, Shakun!). Am descoperit că amândoi amândouă la Novato, așa că am mulțumit pentru cafea, precum și a fost cu adevărat foarte răcoros. Am vorbit cu adevărat despre acest subiect extrem, de ce este atât de dificil să faceți prieteni noi ca adulți.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Adică, înțeleg că nu este în mod similar pentru toată lumea, totuși cred că oamenii fac, în general, foarte ocupați, mai ocupați cu viața lor, precum și setați și în metodele lor, pe măsură ce îmbătrânesc. Nu este exact la fel ca atunci când ați fost un adolescent sau la colegiu atunci când ați putea petrece rapid acea oră sau două pentru a merge la centrul comercial cu un amic pentru a-i ajuta să descopere o îmbrăcăminte de vineri seara.

În zilele noastre, cu cele două ore, cred, doamna mea! – Aș putea să-mi curăț casa sau să fac orice fel de număr de alte lucruri care cerințele de a se face.

Sunt o persoană extrem de socială. Nu sunt antisocial deloc, precum și înțeleg că este mult mai bine pentru mine psihologic să avem un cerc de prieteni. Mi-am verificat, de asemenea, diferite studii despre exact cum cu femeile, mai ales, îi ajută să aibă un cerc de prieteni.

Mă întrebam dacă ați intrat în această problemă, precum și dacă aveți, care sunt câteva lucruri pe care le-ați făcut pentru a vă extinde cercul social pe măsură ce ați îmbătrânit?

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. TGIF.

Leave a Reply

Your email address will not be published.