Tab-uri pentru noua linie târzie la modă / Mascara Duo
Perioada de kitty aclamat la nivel internațional, Mogo Mogul și Feline Stil Pictogramă Pisica a izbucnit pe scena de modelare a pisicilor în 2007, cu o caracteristică blanoasă răspândită în paginile de machiaj și blog de farmec. Pentru că atunci, filele au continuat să devină adevăratul supermodel de kitty cu dimensiuni plus, plus în Biz. Alții imită, dar tab-urile domnește supreme. Portofoliul său masiv, incomparabil de mult mai mult de 700 de locuri de muncă de modelare Kitty este doar umbrit de circumferința sa.

După cum știți, este o săptămână de modă din New York, așa că filele au fost foarte ocupate.

Și foarte agitat.

PUBLICITATE

Înainte de spectacolele în această dimineață, am mers la articulația lui preferată de burrito – o gaură ascunsă în perete din Brooklyn că numai cele mai elegante alimente știu. Sincer, nici măcar nu pot împărtăși numele sau adresa cu dvs., pentru că este secretul (filele sunt speriate că va ieși pe Yelp, apoi destul de curând locul ar fi înfășurat).

Deci, la loc, filele au cumpărat un Kitty Burrito și de fapt, a fost rupt la fată burrito. “Mp!” Știu că Guacamolul este în plus! Apoi și-a luat burrito-ul cu gura și a luat-o.

Purr obișnuit, a trebuit să-mi cer scuze pentru comportamentul său nepoliticos; Am plătit factura și am inclus un sfat generos.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Da, asta e treaba mea – curățarea după mesele de pisică.

Tensiunea săptămânii de modă este într-adevăr ajunge la el … De fapt, ieri, pe măsură ce lucram la un DVD Jillian Michaels în camera mea de hotel, Tabs Barged și a început să se plângă de forma mea!

Se pare că studiază acum un antrenor personal, ca și cum toți ceilalți săi nu erau suficienți. Poate avea ceva de terminat cu el fiind pe noua versiune CAT a celui mai important ratat.

Ca o gazdă, nu un concurent.

Sincer, nu știu unde pisica este energia pentru astfel de proiecte atât de numeroase. Adică, uită-te la locurile de modelare a pisicilor din această săptămână singur …

Tab-uri pentru New High Coverty Kitty Concealer

PUBLICITATE

Tab-uri pentru cookie-uri de fitness Feline noi

Tab-uri pentru noul asistent robotic Tabby Dynamics

Tab-uri pentru New Canine & Cat Contouring Quint
Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.