Dragă jurnal,

Pe măsură ce stau chiar aici, lustruirea inelului meu de campionat Super Bowl 2007, nu pot ajuta cu toate acestea, simt un pic cam nostalgic … După cum știți, am folosit pentru a juca sfera de experți pentru valea Mill Wildcats, precum și uneori mă surprinde acel oameni Nu recunoașteți acest lucru. Da, cariera mea, deși a fost scurtă, ma învățat atât de mult cât și m-am pregătit pentru această viață de faimă, precum și pentru lux.

PUBLICITATE

Fotbalul mi-a învățat disciplină, duritate, precum și ma învățat exact cum să vă ridic în general, cât și să fiți feroce. Pe lângă faptul că puteți face față presiunii Super Bowl, practic, puteți să vă ocupați de ceva, chiar și Karl Lagerfeld într-o zi săracă.

Așa că merg astăzi pe banda de memorie. Vreau să spun, fără acea ocazie, fără a juca capăt pentru sălbăticie, nu înțeleg ce ar fi ajuns să fiu de la mine. Eram doar o felină pe străzile medii ale Mill Valley, când cercetașul mi-a găsit așa cum mi-a spus că am avut corpul potrivit, precum și temperamentul de a fi o stea în NFL.

Din păcate, cariera mea de fotbal sa încheiat brusc cu o rănire a coastei, totuși mi-a oferit încrederea de a trece la modelul Kitty. Restul este istorie.

Chiar acum pun doar atingerea completă a celebrului meu Super Bowl. Să nu se numește scădere sau altceva, cu toate acestea Stephen Curry, precum și Fam vine, așa că am mers grill, precum și eu sunt pe punctul de a face faimoasele mele aplicații Catnip pentru Kitties Community. Va fi un timp distractiv.

PUBLICITATE

Au o zi excelentă, jurnal. Înțeleg că o voi face.

Sărutări,
Tab-uri.

P.S.

Leave a Reply

Your email address will not be published.