O mulțime de oameni nu știu cât de importante erau pisicile în cursa spațială. Ei o numesc finală frontiera, dar “Frontier Feline” este mult mai precisă.

De fapt, unii dintre cei mai mari astronauți din istorie erau pisici.

PUBLICITATE

Ca filele. El a fost primul american pentru orbita pământului purtând o boa de pene, și asta a fost doar una dintre numerele sale de modă astronomică felină.

De asemenea, el a creat uniformele pentru Casa, Aeronautica Cat și Administrația Spațială și a început programul de informare al agenției pentru a cultiva următoarea generație de doamnelor de pisică și de pisici.

NASA a fost de aproximativ 20 de ani în spatele CASA în explorarea și sistemul solar. Desigur, guvernul a acoperit-o, dar în 2012, când Curiozitatea Rover a sosit pe Marte, astronauții de pisici din Casa erau deja acolo.

Au avut chiar o cafenea de pisică.

PUBLICITATE

Taburile au fost un astfel de ventilator substanțial al spațiului și al programului spațial, deoarece a fugit în familia sa. Acest lucru a fost păstrat din cărțile de istorie, dar bunicul său mare, mare, grozav era cea mai tânără pisică pentru a face un spacewalk. ???

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.