Cred că Sarah Connor va aproba.
Mă simt ca și Bee Shapiro mă face, omule. Este un scriitor de apel pentru New York Times și designerul unei linii de recurs din New York, fără cruzime, Ellis Brooklyn. Ei fac mai ales parfumuri, creme de corp și lumanari, iar lucrurile lor sunt, de asemenea, fără paraben și vegan.

Bee a lansat recent un nou parfum numit SCI Fi, care – Buna ziua, i-am numit fiica mea dupa Sarah Connor, una dintre cele mai mari eroine de sci-fi din toate timpurile, deci, desigur, numele vorbeste absolut cu mine!

PUBLICITATE

Această scifină traversează orizontul evenimentului dintre familia și necunoscutul. Nota centrală este vanilie, care este ceva ce știe nasul tău, dar este combinat cu alte note care sunt rareori asociate cu ea pentru a crea o experiență diferită și, în unele moduri, futuristă experiență.

Totul întregul lucru este unul dintre semnele distinctive ale celui mai bun sci-fi la mine. Nu trebuie întotdeauna să fie despre străini sau zombi, om! (Deși El Hub ar cere să difere.) Cred că cele mai bune știri sunt despre oamenii de zi cu zi în circumstanțe uimitoare, iar Sci Fi este unul dintre acele parfumuri uimitoare.

Top 5 SCI FI esențiale!

Jocul lui Ender, de către Card Orson Scott (nu vă deranjează cu filmul)

Vârsta minunilor, de Karen Thompson Walker

Soția călătorului de timp, de Audrey Niffenegger (una dintre acele cazuri rare în care imaginea cinematografică este aproape la fel de bună ca și cartea)

Black Oglindă Sezonul 3 Episodul 3 “San Junwero” (toate epsurile oglinzii negre sunt strălucitoare, dar aceasta a câștigat o grămadă de Emmy pentru un motiv)

Terminator și Terminator 2 (Îmi place să pretind că celelalte imagini de mișcare din franciză nu au fost făcute niciodată)

Vanilia din Sci Fi este în față și centru, dar este amestecată cu note neașteptate. În mod tipic, vanilia este menținută relaxantă și asociată cu zahăr de caramel sau brun sau alte note dulci, wintry, snuggly, dar Sci Fi are o lovitură de ceai verde, o lovitură de frezii și stoarce strălucitoare de bergamot și portocaliu, deci este relaxantă, dar proaspătă acelasi timp. familiar, dar diferit. dulce, dar ascuțit.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Îmi place că miroase ca niște tipi! Are o margine masculină și dacă am prins un miros de acest lucru pe un bărbat care a mers de la mine pe stradă, aș fi ca “Omg, să nu fiu un târât, dar vă pot da o îmbrățișare, așa că pot Sniff gâtul tău? #werdo.

PUBLICITATE

O sticlă de 50 ml de lungă durată Eau de Parfum este de 100 $, și Oh! – Nu pot să nu mai mirosesc încheietura mâinii. Puteți găsi acum pe site-ul web Sephora și la frumusețea CREDO.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.