chiar mai bine decât orgasmul NARS
Ce este un erou de machiaj UNSNUS? Pentru mine, este un Morsel de machiaj de obicei subevaluat, un produs de colectare pe termen lung care scotesc sub ecranul radar al multor entuziaști de machiaj, totuși, roci în mod obișnuit lumea mea. Seria Long-Eroes Heroes oferă câteva dintre favoritele mele.

Recunosc că orgasmul NARS se crede în mod obișnuit că este adevăratul tur de forță al multiversului Blush NARS, precum și sigur, eu sunt în totalitate de ce atât de mulți oameni le place … dar Nars Deep Gat pentru mine este o piersică mult mai bună Peachy opțiune. Mainile jos.

La fel ca orgasmul, se pare incredibil pe o varietate de tonuri de piele, totuși îi lipsește pe Pearl intens de aur a orgasmului, care în această situație este un lucru minunat, mai ales dacă aveți pori – ca mine.

PUBLICITATE

Purtând Nars Deep Gât cu Becca Tiger Lilly Gloss
Îmi place foarte mult că nu pot vedea strălucirea aurului adânc al gâtului decât dacă sunt metodă într-o oglindă de lupă. De cele mai multe ori, tot ce vedeți este culoarea minunată.

Efect-înțelept, este suficient. Nu merge peste bord. În plus, este simplu de aplicat, arată la fel de natural pe pielea goală, deoarece se uită pe partea de sus a fundației cu acoperire completă, precum și o puteți rochia sau rochia în jos.

PUBLICITATE

Cred că este o roșie perfectă, precum și P.S., dacă vă place Mac Springsheen, cred că vă place și asta.

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.