Cu mult mai bine credeți că voi folosi una sau două (sau 12!) Din nuanțele din noua colecție Brazilia din OPI pe unghiile mele!

Colecția OPI Brazilia, oferită acum
Unde mă duc cu asta?

PUBLICITATE

Un cuvânt: Brazilia (prin metoda San Francisco).

Una dintre locațiile mele preferate să mănânce în oraș este un restaurant brazilian numit Canto do Brazilia, precum și mese există o experiență generală. În primul rând, alimentele – dincolo de yummy, precum și nu sunt supraevaluate (plantații, fasole, precum și orez, omg!).

Dar asta nu este tot. Sunt, de asemenea, spectacolul. În timp ce mâncați, superba showgirl-uri braziliene în carnaval Regalia dansează în jurul meselor, precum și încercați să coaxnezi dansuri pentru a dansa cu ei.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ultima dată când eram acolo, eram atât de bine concentrat pe muntele de bunătate a carbiei în fața mea pentru a-mi scutura Groove Thang, oricât de data viitoare, este pe! Din moment ce voi avea un motiv suplimentar – strălucirea minunată în noua colecție de 12 piese (9 dolari fiecare), pe care o iubesc, dragoste, dragoste.

Ok, sigur, cred că neutrele din colecție sunt frumoase. Vreau să spun că apreciez unghiile elegante neutre la fel de mult ca și fetița următoare, în special atunci când sunt folosite cu un ruj strălucitor, precum și cred că peapoul moale, Taupe, Mocha, nud, precum și nuanțele de ciocolată chiar aici să joace frumos culorile mai îndrăznețe.

Dar strălucirea! Oh, luminozitățile … influențate de flori tropicale, galbenul cremos, coral, portocaliu, roz, roșu, precum și verde de junglă, sunt atât de bălate bogate, precum și viu încât să simțiți dorința de a urca la un zbor spre Rio dreptul de miau.

Doar nu pot face față-Acabana, o soare cremoasă galbenă
Amazon … Amazoff, o junglă cremoasă
Unde a plecat omul lui Suzi?, Un portocal de mango cremos
Sărută-mă că sunt brazilian, un roz cald cremos
Tucan o face dacă încercați, un portocal confident cremos
Live.love.carnaval, un coral vibrant
Red Rio Hot, un Ruby Roșu
OPI înregistrează un gol, o ciocolată bogată cremoasă

Eu Sao Paulo acolo, o mocha cremoasă
Nu mă bossa nova mei în jur, o creă nudă
Următoarea oprire … zona bikini, o strălucire ametist-tonifiat
Taupe-mai puțin plajă, o taupe cremoasă
În swatele de mai sus, folosesc două straturi.

Serios, pot. NU. AȘTEPTA! for sandal weather condition to rock these shades on my toes.

I can’t figure out which ones to wear first, however eco-friendly AmazON..AmazOFF, bright yellow I just Can’t Cope-Acabana as well as coral Live.Love.Carnaval are my top three contenders.

Oh, precum și pe partea de sus a celor 12 piese de aici, OPI a lansat, de asemenea, patru noi nuanțe de nisip lichid în Samba-Dy îi place purpuriu, sunt nuci de brazil peste tine, ce este o pădure de ploaie? as well as You’re So Flippy Floppy, in situation you’re into the whole textured nails thing (I’ll be publishing pics of those soon).

PUBLICITATE

The OPI Brazil collection is offered now anywhere OPI is sold, including expert salons, Pure beauty stores, Ulta as well as ulta.com ($9 per bottle).

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.