este un fan fanatic de modă, adică ea nu are mâncare de copil pe hainele ei.
Sper că “Mac Fashion Fanatic” se aplică tuturor femeilor care sunt online în jambierele negre, deoarece este la fel de trendy ca mine în aceste zile, haha!

Swatchezezzzz.
Este una dintre cele șase din colecția de femei Mac, care se află acum pe contoare. Este de 39,50 dolari, precum și unul distractiv! Există un roz roșu strălucitor, precum și două purpuri pumnice, precum și luminozitățile sunt față și centru.

PUBLICITATE

Dar există și nuanțe de îmbrăcăminte. Există piersici, taupes, bej, o argintie uimitoare, taupe de piersici, precum și un maro închis întunecat.

Asta e absolut acerbă, echipată, pe partea de șold, magazin de magazine, fanatic de modă, precum și cardul sălbatic pe capacele mele, precum și cel mai evident, trebuie să-l aibă, pe obraji.
Roz roșu este surprinzător de simplu de utilizat. Când îl amestec în purpuri, precum și piersici, acesta lovește toate notele ideale. Se potrivește în celelalte nuanțe, precum și nu trebuie să fac o mare de amestecare pentru ao face acolo.

De fapt, acum că cred despre asta, toate umbrele din această combinație sunt așa – se amestecă unul la altul frumos.

Ce paletă fermecătoare. Cred că este unul dintre loviturile din colecție, împreună cu rebelul Rockin, precum și cu mischiep.

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

P.S. TGIF !!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.