Cosmetics Bye Bye Pores Blush în obrajii dulci ($ 24)
Îmi iubesc porii. Sunt o parte din cine sunt și știu că fac toată munca grea pe care porii o fac (cum ar fi foliculii de păr de locuință).

Asta a spus: Chiar nu trebuie să-mi amintesc de existența lor toată ziua, așa că aș purta mult mai degrabă o linie de benzi numite “porii Bye Bye” decât “Hi Hi Pores!”

PUBLICITATE

Obrajii dulci este cea mai nouă umbră din cosmetica IT Bye Bye Pores Blush Fam, și iese din această cădere.

Cosmetica are cateva linii fantastice de colectare permanenta, inclusiv fata mea, increderea in stralucirea bronzoarelor robinete (A.K.a cele de inghetata Neapolitan) si CC + Radiance Ombre Blushes, care sunt atat de mari. Sunt ușor de amestecat, durabil și arata extrem de natural.

Obrajii dulci este o pulbere incredibil de slabă de piersică roșie cu glitter de aur. Aceasta a fost prima dată când folosesc linia de pori bye bye și tot ce am de spus este wow! Aceasta este o blush? Într-adevăr…? Pentru că este aproape un luminator. Bucății de glituri sunt suficient de mari pentru a vedea clar pe obraji.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Și se numește pori de la Bye Bye. Hmm …

Hei, obrajii dulci!
În ciuda faptului că se amestecă la fel de ușor și durează atâta timp cât celelalte cosmetice se aprinde, am purtat sentimente mixte despre asta … Din fericire, strălucirea nu pare să-mi accentueze porii, dar nu-l face Fă-i spune: “Pa, Pa!” fie. Porii mei arată exact aceeași dimensiune când îl port.

PUBLICITATE

Îmi place Bye Bye Pores Blush în obraji dulci, dar nu pot spune că o iubesc – cu siguranță nu la fel de mult ca CC + Blush în Coral Flush și Je Ne Sis quoi. Dar dacă trebuie să aveți toate “Ze Glitterz, este de 24 de dolari și disponibil acum pe site-ul Web Cosmetics IT (de asemenea, în curând la magazinele Ulta în această toamnă.

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.