GURL, dacă cineva mi-a luat sticla de Fundația Perfectă perfectă a lui Laura Mercier, aș merge pe deplin de mers pe jos pe acel @ss, improv shiv, precum și toate. Este afacerea. A fost fundația mea nu-live fără ea de luni de zile.

Este vorba de fundația mea pentru fotografiile pentru fotografii, deoarece acoperă orice, precum și mi-au scăpat porii (Cue binecuvântat machiaj îngeri cântând armonios). De asemenea, mă țin de ea ori de câte ori sunt în starea de spirit pentru o suprafață mată (poate evita chiar și pulbere).

PUBLICITATE

Ușor? Da. Confortabil? Uh-huh. Nu mă sparge? Da da da! precum și este disponibil într-o tonă de nuanțe. Eu port cel numit Chai, ca în “Oh, Chai!” Sau, “Voi avea un dovleac ventil de soia latte, vă rog, țineți spuma”.

PUBLICITATE

Sunt încă o afacere Mac cu și Fan / Fiend 4-Life 4-Life, cu toate acestea îmi place să am o fundație Sfânta Sfânta Graal pe care o pot întoarce. De multe ori îi voi strame pe amândoi, aplicând Mac Deal cu & corp în jurul meu cu degetele mele, apoi amestecând floarea perfectă pe obraji, nas, precum și în jurul bărbiei mele (unde îmi place să am o acoperire mult mai mult) Cu un blender de apel – care ajută absolut cu floarea perfectă, apropo, ceea ce poate arăta incredibil de mat. BB face să pară cu adevărat natural.

La ce fundație ați purtat, precum și vă încântați de ea? Spune-mi totul despre asta!

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.