** Giveaway este închis **
Acest Giveway este închis, iar câștigătorul a fost contactat (Felicitări, Fran !!!), dar verificați sâmbăta viitoare pentru o altă Giveaway.

Ridicați-vă și străluciți, prietenul meu! Ce săptămână plină de evenimente … știu că am fost un fel de incomunicado, dar am vrut să-mi petrec timpul de vacanță cu in-legile mele, iar ieri am fost prima mea zi folosind noul meu diabet zaharat gizmo / teste de sânge ThingAmabob.

Cu alte cuvinte, a fost o săptămână aglomerată!

PUBLICITATE

Da, am fost diagnosticat cu acele lucruri de diabet zaharat gestational. Este destul de comun și sperăm temporar. o mulțime de timp în care se îndepărtează după naștere, dar pentru moment trebuie să-mi dau un deget, să testez o mică picătură de sânge și să înregistrez rezultatele în Jurnalul Medic de patru ori pe zi – o dată dimineața după ce sa ridicat și Apoi, încă o dată după fiecare masă.

Adică … Nu este ideea mea despre o petrecere și încă mai am anxietate când trebuie să mă dau cu acul, dar trebuie să faci ceea ce trebuie să faci, știi? Sugarul din sânge ridicat poate provoca probleme mai târziu, deci dacă trebuie să-mi testez sângele, să mă bucur de ceea ce mănânc chiar și mai mult (ce! “Nu mai mult mai multe stele de ciocolată întunecată a lui TJ! Horror!) Și exercițiu puțin mai mult , este gata.

În altă ordine de idei … Ei bine, nu am nici o altă știre. Filele se descurcă bine. A aproape terminat cu cumpărăturile sale de Crăciun și a iubit viața în ultima vreme pentru că El Hub a luat-o pentru dimineața devreme plimbări în timp ce este încă întunecată, așa că el ajunge să-și folosească ochii uimiți de pisici …

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

În afară de asta, abordăm doar. Sper că și tu ești.

PUBLICITATE

Oh! Atât de mult Mac-Ness pentru a vorbi, în special produse de buze noi. Am fost o mașină de testare a produselor de buze! Rămâi acordat pentru Deets săptămâna viitoare.

Un (1) Carte de Egift Sephora constând din 50 de dolari trimise câștigătorului prin e-mail (cititori internaționali, puteți opta pentru a primi $ 50 trimise prin Paypal în schimb).

Introduceți prin lăsarea unui comentariu de mai jos.

Deschis la cititorii internaționali și internaționali.

Trebuie să aveți 18 ani sau mai mult pentru a intra (sau altfel un adult bazat pe legile locale).

Comentariul dvs. poate fi deloc despre orice, dar aici sunt câteva idei dacă sunteți blocați:

Care este epoca ta preferată de machiaj?

Vrei să spui că ești vechi?

Aveți rezoluții de Anul Nou?

Ceva ce dorești mai mult?

Faceți un cuvânt – orice cuvânt – și spuneți-mi ce înseamnă.

Ceva ce nu ați face într-un milion de ani?

O intrare pe persoană.

Trebuie să utilizați o adresă de e-mail valabilă pentru a câștiga.

Giveaway se încheie luni, 14 decembrie 2015 la ora 11:59 (Timpul Pacificului).

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.