Mac Haute & Naughty Waterproof Lash Mascara ($ 22), disponibil acum online și la contoarele Mac
Mac’s New Haute & Naughty Waterproof Lass Mascara ($ 22) a făcut-o prin “evitarea declanșatorilor emoționali” date pe calendarul meu cu culori care zboară, așa că este în regulă de mine.

Da … Este într-adevăr un bloc de timp de 10 zile evidențiat în roșu în calendarul pe care îl împărtășesc cu El Hub și există într-adevăr o notă despre el (în toate capacele) care spune: “Evitați declanșatoarele emoționale”.

PUBLICITATE

Consider că este o alertă de curtoazie pentru soțul meu, astfel încât el știe să se pregătească pentru posibile schimbări de dispoziție indusă de PMS și, astfel, să rămână din calea mea … ca să nu sufere consecințele.

Haha! Glumesc.

Cam.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Ok, nu chiar.

Voi merge de-a lungul, Doop-Da-doo, încântat ca un lac cu o scoică, până la nicăieri – boom! – Voi vedea o reclama despre pisoii adoptati sau citesc o poveste trista pe Facebook si la fel ca asta, voi incepe sa plâng.

Prin urmare, nevoia de rimel impermeabil ca Haute & Naughty Waterproof Lash.

Ca și în cea de-a doua zi, mă gândeam la prima dată când am întâlnit filele (acum opt ani) când mi sa întâmplat că nu va fi în jurul valorii de totdeauna …

* Sniffs *

Am izbucnit în lacrimi! Pisica mea de copil îmbătrânește.

Lansarea impermeabilă este cea mai curentă adăugare a lui Mac la linia lor Haute & Naughty Lash Mascara, și este disponibil într-o singură nuanță, un negru lucios, numit Shockproof.

Ca și alte mascaras de linie Haute & Naughty, în funcție de modul în care vă răsuciți capacul, puteți încărca peria în una din cele două căi, fie cu mult mai mult (în acest caz, răsuciți-l din secțiunea sparkly) sau mai puțin ( răsuciți-l din secțiunea albastru închis) produs. Încărcați peria cu un produs suplimentar pentru genele mai groase, mai pline sau cu un produs mai mic pentru un volum mai mic, dar o lungime mai bună și o mulțime de o “.

Îmi place să creez un cocktail de las, începând cu două straturi pentru lungime și separare, urmată de un strat final cu aplicația mai groasă pentru a adăuga o dramă pentru mama yo.

Rezultatul este vizibil, dar nu cray (fără genele de spider!), Lassing Crissing cu plinătate la bază.

Genele goale

După două straturi de aplicație de prelungire și un strat pentru grosime
Aceste lucruri au trecut, de asemenea, cel mai mare test: a supraviețuit plânsului și transpirației în același timp. Da, am fost fata de bâjbâială pe bicicletă în clasa trecută, în weekend-ul trecut, când instructorul ia dat discuția lui Pep, în timp ce o cădere gratuită a jucat (mai târziu mi-a spus că se întâmplă tot timpul).

Jenant? O mulțime de siguranță, da, dar am aflat că Haute & Naughty Waterproof Lash nu va fi flacără, smudge, aglomera sau irită ochii ei sensibili, nici măcar în situații extreme.

Mă gândesc la acest lucru ca o bună luni prin rimelul Fri-Yay. Vino sâmbătă, totuși, voi încerca să găsesc mult mai dramatic, să ia-no-prizonieri, asemănătoare cu genele mari-biggie-mici.

PUBLICITATE

Recomandat pentru fetele mele (și băieții) care doresc o formulă impermeabilă cu Oomph.

Pret: $ 22
Disponibilitate: permanent și disponibil acum la contoarele Mac, magazine și online
Rating de machiaj și de apel: A-

Dependentul dvs. de recurs de vecinătate prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.