Havana Oh-Nah-Nah
Fata … într-o zi. Într-o zi voi sta jos, mi-am pus machiajul pentru această zi, precum și să nu mai fac un ochi fumător brun.

Dar astăzi nu a fost acea zi.

PUBLICITATE

A trebuit să conduc comisiile, precum și nu am fost pe punctul de a petrece 45 de minute pe machiajul meu doar pentru a obține niște Charmin, așa că am mers cu ceva cu care sunt familiarizat. A trebuit să merg la biroul pediatruului pentru a obține un tip pentru înscrierea preșcolară a lui Connor, precum și a lovit țintă pentru a obține o situație de dimensiuni industriale de hârtie igienică de noaptea trecută mi-am dat seama că am avut doar patru role rămase în casă – În general, care mi-a amplificat stresul și anxietatea, ca un milion de procente, așa că a ieșit unul dintre ochii mei preferați de culoare maro din lume, Mac Dimension Other Shadow în Havana.

Cred că ar trebui să aibă mult mai mult decât devine.

Ce este un erou de machiaj UNSNUS? Pentru mine, este un machiaj de machiaj destul de subevaluat, un produs de colectare pe termen lung, care scotesc sub ecranul radar al multor entuziaști de machiaj, totuși, în mod regulat, roci din lumea mea. Seria Long-Eroes Heroes oferă câteva dintre favoritele mele.

Oh Doamne! Este un braț plutitor!
Notă laterală: Ori de câte ori stau “Havana”, cred că cântecul Camila Cabello.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Havana, Oh-Nah-Nah … La-La-La-La-La-La Havana Oh-Nah-Nah …

Asta e despre singura parte pe care o cunosc, lol!

Havana (20 $) este un maro de aur frumos cald-tonifiat, fără nici un fel de portocale sau roșii, precum și cel mai bine atunci când doriți doar să purtați o fishadow pe capacul tău. Aruncați marginile, aruncați-vă pe niște ochelari, precum și sunteți de aur. Se amestecă atât de ușor și ușor. Indiferent de nivelul dvs. de calificare, puteți produce gradienți fermecători cu ea, precum și tipul de maro care optează pentru o mulțime de culori de buze (mai mult pe acest lucru într-o secundă).

Și finisajul? Oh, omule, e ireal. Este diferit de orice altceva în umbra Mac Shadow. Începe să caute destul de lucioasă – cu toate acestea nu înghețată! – Cu toate acestea, se transformă încet într-un satin radiantă minunat, pe măsură ce începe ziua.

Este atât de ciudat! Este de asemenea un fel de linii fine, care este unul mai semnificativ plus.

În mod normal, purta Havana cu o căptușeală maro mată (una care nu este la fel de caldă), cum ar fi cafeaua Mac, totuși vă puteți purta, de asemenea, cu brunuri de strălucire, cum ar fi Mac Teddy. Costa Riche Liner poate lucra, de asemenea, … dar cred că entalurile roșii calde din ea se pot confrunta cu tonurile de aur ale lui Havana. Acest lucru ar putea să arate un pic off … Cu toate acestea, orice tip de căptușeală neagră de eliberare standard ar funcționa absolut dacă doriți să faceți mult mai mult dintr-o privire de noapte sulter.

În ceea ce privește culorile buzelor, Havana merge bine atât de multe nuanțe diferite, de la nude calde de piersici la roz cald până la cald coral-roz ca o folosesc aici. Este Mac Nippon (un CremeSheen), care este ciudat, deoarece nu vă puteți aștepta ca această fishadow maronie specifică, precum și acest coral-roz de corali pentru a merge atât de bine împreună, totuși ei.

Rujul este Mac Nippon, precum și obrajii sunt Chanel Les Beiges Pulbere sănătoasă multi-color pulbere în mediu, cu Mac Vintage Crema Cremă Base de culori lovit ușor pe mere (sunt Mac NC42, BTW).
Dacă v-ați dorit să optați pentru o buză mai îndrăzneață, cred că un roșu portocaliu mat ar arăta și amazo-bile. M-am gândit într-adevăr folosind Mac, mai degrabă clivind astăzi, totuși am fost împiedicat de buze uscate.

Bună! Flakes!

Bine. Există întotdeauna data viitoare. Pe lângă depind de mine, va fi data viitoare cu Havana. Adăugați Mac Dimensiuni suplimentare Umbra de ochi în Havana la lista dvs. de dorință ca acum.

Havana-Oh-Nah-Nah …

PUBLICITATE

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Seria Mac Unsung Heroes (un subset al seriei de rutină Nesung Makeup Heroes) are câteva dintre produsele mele preferate de toate cele preferate din colecția pe termen lung a MAC

Mac Heroes Unsung: Mac Fleur Power Blush
Mac Heroes Unsung: Eyeshadow de ciocolată elvețiană
Mac Unsung Heroes: Costa Riche Eye Kohl
Mac Heroes Unsung: Mineralize SkinFinish Natural
Mac Heroes Unsung: Mac Dimensiune suplimentară Umbra de ochi în Havana
Mac Heroes Unsung: creion de buze de cicoare
Mac Heroes Unsung: Rujul de migdale afumat
MAC Unsung Heroes: half ‘n half Lipstick
MAC Unsung Heroes: Chili Lipstick
MAC Unsung Heroes: Coffee Eye Pencil
MAC Unsung Heroes: Mineralize Skinfinish in worldwide Glow
MAC Unsung Heroes: MAC additional dimension Eye shadow in Havana
MAC Unsung Heroes: vintage Matte liquid Lipcolour in Burnt Spice
MAC Unsung Heroes: Mineralize Foundation/Loose
MAC Unsung Heroes: MAC giddy Lustre Lipstick
MAC Unsung Heroes: MAC studio repair fluid Foundation
MAC Unsung Heroes: Amorous Alloy Eyeshadow
MAC Unsung Heroes: structure Eyeshadow
MAC Unsung Heroes: Prep + Prime 24-Hour prolong Eye Base
MAC Unsung Heroes: Swiss chocolate Eyeshadow

If you’re trying to find long-term collection concepts or inspiration, there are actually numerous unsung makeup heroes artielene în arhivele MBB. Aceste 20 sunt doar ideea aisbergului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.