Ochii pe Mac Semi-dulce Times Nine Shadow Ochii X (32 USD)
Salut baieti! Karen de la machiaj, precum și blogul de frumusețe, precum și molarul meu înapoi aici se simte un pic athy de când am un dinte minunat! (Badum-tish!)

Da, sunt sigur că înțelegi exact cât îmi plac acum că îmi plac cuvintele.

PUBLICITATE

Sunt minunat pe ochii x 9: semi-dulce ori nouă combinație de la noile ochi Mac pe colecția Mac, care este un pic incomod pentru a afișa cu voce tare, da?

Ok, așa că acesta vine pe 2 martie, care este în doar câteva zile, precum și va fi pe internet, precum și în magazine până în 13 aprilie.

Este vorba despre paletele de șase x 9 umbre, dintre care patru sunt noi, precum și două sunt re-promovează de la linia pe termen lung. Sunt 32 de dolari fiecare.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Swatches de umbra Mac Eye X 9 în semi-dulci ori nouă
În mod normal, nu aș fi încântat de această combinație, pentru că … Nu știu … În trecut, nu am fost atât de frumos în privința lor. Ei nu sunt … Umbrele din ele nu sunt de aceeași calitate de înaltă calitate ca și tăvile Mac de dimensiune completă. Trebuie să împing un pic mai greu pentru a le obține pe curat sau strat un pic mai mult decât am folosit cu umbrele de rutină Mac … Oh, precum și curata mai mult Fallout, prea!

Dar acest lucru, semi-dulce, este cu adevărat friggin bun! Sunt tip de șocat. Foarte în primul rând, hai să numim telefonul acest crack Karen Makeup, în regulă? Nouă umbre. Toate neutre. Toate Matte. Hallelujah! “Tis glorios, precum și totul meu lucru.

Și acestea sunt super-moi, cu excepția a două dintre nuanțe – bambus, precum și carbon, care sunt un pic rigide, precum și cerințe un grăsime cot pentru a ridica. Celelalte umbre sunt extrem de moi. Sunt capabil să le iau repede cu peria, precum și se amestecă frumos. Nu există probleme cu ei deloc! precum și extrem de bit.

Iată chestia, totuși:

Da, există o avertizare la această paletă.

Observ că atunci când am strat umbrele deasupra bazelor mai groase – vase de vopsea, bastoane de umbra creme, chiar linia de creion – pulberile arata greu, adica ca arata ca si cum stau pe pielea mea, asa ca ai Am avut orice tip de acțiune de linie fină, liniile dvs. fine vor arăta mai evidente decât vor cu alte umbre matte, cum ar fi cele din deșertul Dolce & Gabbana Quad.

Folosesc vremuri semi-dulci nouă pe capacele mele, Mac cu grijă pe obraji, precum și Nars celebru roșu pe buzele mele
Cu baze mai subțiri, deși – în esență orice non-cremoasă, cum ar fi NARS PRO Prime sau orice tip de potions de grâu de decădere metropolitană – umbrele nu arată grele. Ei arată grozav.

Linia de jos este că, atâta timp cât nu intenționați să faceți o mare stratificare pe bază de baze mai groase, sunteți de aur.

I truly dig this palette. It isn’t perfect, however it’s a great bit combination for $32. The colors are truly neutral, too, not as well warm nor cool, so if you plan to get other shadows up in the mix, these shades should work with great deal of colors.

PUBLICITATE

Dependentul prietenos de frumusețea comunității,

Karen.

P.S. appears like we made it! exactly how was your Monday, babe? I hope it was wonderful.

Leave a Reply

Your email address will not be published.