machiajul, precum și blogul de apel Luni Sonday pentru 22 septembrie 2014
S-ar putea să vă întrebați “, așa că în Tarnation este acest lucru de luni de luni!”

Ei bine, nu este tocmai un sondaj. Este mult mai mult de o evoluție în mod regulat (Devolving?), Listarea oarecum aleatorie a preocupărilor pe care le-am pus la vizitatori în dimineața zilei de luni în ultimii șapte ani. (Este ca un kickstart pentru creierul tău.) Întotdeauna am făcut plăcere să citesc răspunsurile dvs. în comentarii, precum și sper că vă bucurați de citirea mea.

Dacă ați putea să vă vopsiți părul orice tip de culoare, cu precizie, la o lună, precum și apoi reveniți imediat la culoarea parului prezent, fără nici un fel de daune / timp petrecut în creștere, ce culoare ați alege?
Hmm … Întotdeauna mi-a plăcut conceptul de păr de culoare roz pastel, totuși nu am crezut în mod realist că aș putea să-l scot, având în vedere că culorile palide tind să mă facă să arăt obosit.

Dar totuși aș putea opta pentru ceva strălucitor, precum și pentru a vă izbui că ați putea vedea de la o milă distanță.

Poate un albastru lapis lazuli, sau un roz strălucitor, cum ar fi rujul pasionat de Mac.

Cum vă place clătitele? – Câmpie, sau cu congelare de unt, fructe pe partea de sus, sirop și / sau alte toppinguri?
Îmi place a mea cu banane amestecate în aluat, un mic pat de unt deasupra, precum și oferte minunate ale siropului de arțar (temperatura camerei).

Da, temp. Nu mă asemănător cu sirop chilly.

Un miros de baie și corp de lucru care întotdeauna declanșează amintiri plăcute pentru tine?
Eram totul despre țara Apple înapoi în ziua (anii ’90), precum și ori de câte ori aș fi terminat la casa lui Buddy Jen, aș lua o spritz de briză de ienupăr.

Sunt atât de mult peste ____________.
Super ascuțite și definite, sprâncene sculptate. Îmi place încă aspectul altora … dar eu sunt absolut peste el singur.

Doar durează atât de mult, precum și nu pot fi deranjați de șase produse diferite pentru a umple sprâncenele mele.

Voi lua un creion Tom Ford Brow Orice Tip de zi.

Aveți vreun tip de ritualuri / obiceiuri ciudate pe care le faceți atunci când sunteți în vehiculul dvs. (sau altcineva)?
Sunt sigur că am câteva, totuși nu pot să cred doar despre un ideal acum.

Ori de câte ori sunt călător în mașina cuiva, precum și acest lucru se presupune că mă simt confortabil cu motorul, precum și nu le-am mulțumit acum două ori, îmi scot în mod normal pantofii, deoarece nu văd Orice tip de punct în utilizarea pantofilor, dacă nu trebuie absolut (asupri picioarele).

Dar dacă eu sunt singurul care conduce, desigur, îmi păstrez pantofii.

Oh, băiete … tatăl meu a folosit pentru a oferi aceste lungi (și oarecum ciudat, acum că cred despre asta) prelegeri despre pericolele de a conduce desculți.

PUBLICITATE

Randul tau. Doar copiați, precum și lipiți respectarea preocupărilor într-un comentariu cu răspunsurile dvs. Mă uit în continuare la citirea lui Em!

1. Dacă ați putea să vă vopiați părul orice tip de culoare pentru exact o lună, precum și apoi reveniți imediat la culoarea parului prezent, fără nici un fel de daune / timp petrecut în creștere, ce culoare ați alege?
2. Exact cum vă place clătitele dvs.? – Câmpie, sau cu congelare de unt, fructe pe partea de sus, sirop și / sau alte toppinguri?
3. Un miros de baie și de corp care declanșează întotdeauna amintiri plăcute pentru tine?
4. Sunt atât de mult _________.
5. Aveți vreun fel de ritualuri / obiceiuri ciudate pe care le faceți atunci când sunteți în vehiculul dvs. (sau altcineva)?

Mai mult mai mult cred despre asta, mult mai mult sunt convins ca Karl Lagerfeld, precum si ca s-ar putea sa fiu BFFS, cum ar fi “Cel mai bun fractional pentru totdeauna”, Haha!

Vom fi legați de recursul nostru tipic, precum și de pisicile noastre de întreținere de mare întreținere … dar niciodată nu am fi putut face cu ceaiul după-amiază fără a vrea să ne omorâm reciproc.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

Citat dvs. KARL pentru săptămâna:

“Muzica oferă culoarea aerului momentului.”

– Karl Lagerfeld

În știrile asociate, chiar aici sunt melodiile care colorează în prezent aerul meu. Fac o listă de muzică pentru jumătate de maraton de femei Nike, precum și acestea sunt câteva adăugiri recente …

Visează de către Smallpools

Agora de mâinile de urs

Păi! Mă duc la întârzierea începe astăzi.

PUBLICITATE

Blast-te, luni! Nu veți obține mult mai bine. Acest lucru, jur.

Addictul dvs. de recurs comunitar prietenos,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.