Deci … Care este sondajul de luni?

Buna intrebare! Nu este, contrar numelui său, un sondaj real. Este doar o listă cu încă cinci întrebări aleatorii pe care le-am postat pe acest blog în fiecare dimineață luni pentru anii de gazili din trecut (mai mult de 10!). Îmi place să citesc răspunsurile și mă ajută să-mi iau săptămâna la un început minunat. ?

1. Emoji folosiți cel mai mult?

Eu folosesc ? Mai mult decât orice persoană cu sens bun ar trebui. De asemenea, abuzez de cele legate de dulciuri, cum ar fi?,? și ?.

2. Skeleton imprimă pe haine – rece sau înfiorător?

(Notă laterală: mai mult întreb acest lucru pentru că am văzut o fată la plajă, sâmbătă, purtând o singură bucată cu o radiografie cu un schelet pe ea.)

PUBLICITATE

Creepy, om! Nu trebuie să-mi amintești de ceea ce este în interiorul tău în afară.

3. Urcați-mă prin ceea ce trebuie să se întâmple pentru a avea o zi bună a părului?

Ok, începând cu noaptea înainte, fie să-l șampon, fie să stau sau să fac o spălare de condiționare, pentru că dacă nu, și rădăcinile mele sunt grase dimineața, mă simt neîngrădit pe toată ziua.

În timp ce încă mai rămân în duș după spălare de șampon sau balsam, îmi voi răsuci părul și mă prind cât mai multă apă așa cum pot. Apoi, voi înfășura un prosop în jurul capetelor și o scot mai mult, cât de mult pot.

PUBLICITATE

Pisici & machiaj Sweatshirt?

$ 42.

Cumpără acum

(De altfel, niciodată, nu-mi frecă vreodată părul cu un prosop pentru că îmi face întotdeauna părul frizzy.)

Ulterior, voi lucra un balsam de concediu în părul meu de la arborele mijlociu prin capetele cu degetele, pieptenește-o prin folosirea unui pieptene cu vârf, și lăsați-mi părul să se usuce peste noapte.

Presupunând că filele nu dorm pe capul meu (așa cum nu va fi de făcut!), Acest proces mă pune cu valuri libere a doua zi. Dimineața, voi lua fie un fier de curling cu baril mare, fie un fier plat pentru a adăuga niște valuri libere în jurul feței mele, apoi pulverizați totul cu un spray de plajă.

4. Unde vă vedeți în 10 ani?

Sperăm că nu este obosit și lipsit de somn? Glumeam! Un fel de … nu chiar.

Să vedem … Connor va fi de 12 ani, așa că aș vrea să lucrez în industria de frumusețe într-o anumită capacitate, sperăm încă 1) scrierea și 2) în stare să fie acasă în jurul orei de la școală, mai ales în timpul ei ani de școală medie. In speranta. Pentru că îmi amintesc că acei ani fiind deosebit de ciudați și greu și chiar dacă probabil că nu va vrea nimic de-a face cu mama, aș dori ca ea să aibă ca o plasă de siguranță dacă are nevoie de ea.

5. Un lucru care vă inspiră în acest moment?

Omule. Aceasta este așa melodia mea de putere chiar acum!

Sărbători de la jumătatea săptămânii

În acest an, 4 iulie este miercuri, iar în timp ce nu sunt unul care să spun nu la o vacanță națională, cred că ar fi fost chiar mai bine dacă am fi avut câteva zile de a conduce la ea, de asemenea, amiright? Ok, ok … s-ar putea să caut o altă scuză pentru a dormi.

Dependentul de frumusețe din cartierul prietenos,

PUBLICITATE

Karen.

P.S. Iată întrebările dvs. de a copia și lipi cu răspunsurile dvs. într-un comentariu:

1. Emoji folosiți cel mai mult?
2. Skeleton imprimă pe haine – rece sau înfiorător?
3. walk me through what needs to happen in order for you to have a good hair day?
4. Where do you see yourself in 10 years?
5. One thing inspiring you at the moment?

Leave a Reply

Your email address will not be published.