Cerința în viața mea ASAP
Acesta este exact cât de teribil am cerința – da, cerință – aceste producții de unghii Frida Kahlo în viața mea.

M-am îmbarcat în prezent pe o navigare sistematică a fiecărui magazin CVS din zona Regiunii Marin pentru a descoperi aceste produse!

PUBLICITATE

Strălucirea mea de pe Internet pare să sugereze că sunt oferite doar la magazinele fizice fizice actuale.

DE CE?! De ce nu sunt de asemenea oferite online?

Am descoperit despre această colecție de la bunul meu prieten Lily pe Instagram (Hei, Fată!). A publicat o imagine pe care a descoperit-o la câteva dintre articole, precum și în momentul în care am văzut-o că am fost ca, bine, da, nu pot să-i fac online fără ei.

Ei bine, vreau sa spun … S-ar putea sa fie online fara acestora, totuși ar fi cu adevarat, cu adevarat bun daca s-ar putea incerca acel lanț de unghii eco-friendly pe unghiile mele.

Rupe!
Lustrurile sunt de 7,99 de dolari, la fel ca și rujurile.

Oh, cât și, evident, sunt, de asemenea, se stabilește acolo, undeva, care au atât polishele de unghii, cât și rujurile din ele. Le-am văzut pe site-ul de unghii republici (nu de vânzare, deși – doar informațiile), cu toate acestea nu le-am găsit să cumpere oriunde la CVS.

Cred că ar fi putut fi oferite pe site-ul CVS la un moment dat, deoarece au recenziile, care sunt cu adevărat bune, cu toate acestea acum site-ul afirmă doar că sunt oferite numai în magazine.

PUBLICITATE

Dacă veți apărea să le vedeți într-un magazin oriunde în jurul valorii de aici în zona Bay, vă rog să-mi spuneți. Aș vrea în Mazda mea, precum și să ajung acolo atât de repede.

Farmecul tău prietenos de farmec dependent,

Karen.

Leave a Reply

Your email address will not be published.